Kokkuvõte meie 2020. aasta maikuu videotest

Bondora uudised

Maikuus arutlesime selle üle, kuidas leida oma küsimustele vastused, kas investeerimisplaani koostamine on hea mõte ning kuidas toimida, kui aadressiandmete sisestamisel tekib raskusi. Samuti andsime teada, et Bondoral on nüüd uued makseandmed. Vaata lähemalt allpool.

Valjad abi? Bondora klienditugi aitab! – Bondora

Vastused klientide enimküsitud küsimustele leiad veebilehelt Klienditoe alt. Klõpsa nupul Muu oma konto avalehe paremal ülevas nurgas ning vali rippmenüüst Klienditugi.

Mõnikord võib Sul tekkida lisaküsimusi. Siis võta ühendust meie tubli klienditoe tiimiga adressil [email protected]. Nad räägivad inglise, saksa ja eesti keelt.

Turvalisuspõhjustel ei saa me Facebooki või Instagrami kaudu konfidentsiaalselt informatsiooni jagada. Samuti ei saa me seda teha e-postiaadressile, mis ei kuulu Sulle (ei ole meie lehel registreeritud). Saada küsimus samalt aadressilt, mida kasutasid oma Bondora konto loomiseks. Aitame meeleldi ning püüame Sinu küsimusele tööpäeviti vastata nii kiiresti kui võimalik.

Miks on investeerimisplaani koostamine hea mõte? – Bondora

Kujutle, et oled poes ilma ostunimekirjata toitu ostmas või autot soetamas teadmata, milleks täpselt sõidukit vajad. Tõenäosus, et teed vale valiku, on sellisel juhul väga suur. Sama kehtib investeerimisplaani kohta.

Vaatame, kuidas võiks investeerimisplaani koostada.

Praegune finantsolukord: enne investeerimisplaani koostamist pead täpselt teadma, kui suur on Sinu sissetulek, kui palju on Sul varasid ja kohustusi.

Eesmärgid: investeerimiseesmärkide seadmisel tuleks silmas pidada faktoreid nagu praegune finantsolukord, Sinu teadmised, vanus, investeerimise siht, riskitaluvus jne.

Risk: iga investeeringuga on seotud risk. See näitab, kui suur on investeeringuga seotud ebakindlus ja/või potentsiaalse kaotuse võimalus. Ilma riskita ei ole küll võimalik teenida, kuid kindlasti tuleks enne alustamist oma kogemuse ja eelistuse põhjal riske hinnata.

Miks ma ei saa sisestada oma koduaadressi? – Bondora

Tahame kaitsta oma klientide investeeringuid ja selleks peame looma stabiilse ja läbipaistva finantssüsteemi. See tähendab muuhulgas ka erinevate KYC ja AML reeglitele vastamist (tunne-oma-klienti ja rahapesuvastaste). Osa neist reeglitest on teada oma kasutajate elukoha-aadresse.

Kui püüad kasutaja ankeedis oma aadressi sisestada, siis vahel ei pruugi süsteem sisestatud aadressi ära tunda. Palun lisa oma aadress nii, nagu näed seda Google’i kaardirakenduses. Vaata ega see ei sisalda eritähti, sest neid ei pruugita aktsepteerida.

Kui aadressi pole kaardil, võid selle ise lisada, või sisestada lähima aadressi, mida automaatselt näidatakse. Kui osa aadressist jäi seetõttu märkimata, anna sellest meie klienditoele kirja teel teada – saame asja kontrollida ning probleemi lahendada.

Uued makseandmed – Bondora

Tere! Loodan, et teil läheb kõigil hästi.

Tänases videos räägime sissemaksetest. Kui te pole veel märganud, või olete, aga pole täpselt aru saanud, siis muutsime partnerpanka ja oleme nüüd LHV kliendid, sest nii jõuavad maksed Bondora kontole kiiremini.

Mis Sina tegema pead?

Järgmine kord, kui oma Bondora kontole pangaülekandega raha kanda soovid, kasuta kindlasti uusi makseandmeid. Üles ei pea neid kirjutama, leiad need Sissemakse tegemise juurest oma kontol.

Selleks korraks kõik. Hakka meie jälgijaks ka Facebookis @bondoracapital ja liitu videokanaliga.