Kokkuvõte meie 2020. aasta oktoobrikuu videotest

Bondora uudised

Oktoobris tutvustasime, kuidas investeeringuid hajutada, miks sobib 2020. aasta suurepäraselt Bondoras investeerima hakkamiseks, Go & Grow’ makseliimit, kui palju raha saad Go & Grow’ kontole kanda ja palju muud. Vaata lähemalt allpool.

Kokkuvõte meie 2020. aasta septembrikuu videotest

Nipid: investeeringu hajutamine

Hajutamise põhimõte on lihtne. Kui investeerid vaid mõnesse üksikusse, näiteks ühte või kahte varasse, on risk suurem, sest kui nendega ei lähe nii nagu planeeritud, kaotad korraga palju.

Kui aga jaotad oma investeeringu väiksemateks osadeks, vahel isegi saja või tuhande investeeringu vahel, kannad oluliselt väiksemat kahju, kui üksikinvesteering ei peaks õnnestuma. Toimivad investeeringud aitavad korvata portfelli mittetootlikku osa, seega hajutades on Sul kokkuvõttes suurem võimalus õnnestuda.

Kui investeerid Go & Grow’ kasvukontoga, siis tead, et seal toimub portfelli hajutamine automaatselt. Täpsemini paigutatakse Su raha enam kui 100 000 laenu. See on hajutamise kõrgem tase!

Kui soovid rohkem teada, loe lähemalt meie blogist.

Miks sobib 2020. aasta suurepäraselt Bondoras investeerima hakkamiseks

Käesolev aasta on meile näidanud, kui oluline on panna raha mustadeks päevadeks kõrvale. Kui olukord tööturul ja majanduses on ebakindel, annab teadmine, et Sul on midagi, millele maanduda, meelerahu. Go & Grow’ konto avamine on väga lihtne ja nii saad olla valmis ka ootamatusteks.

Bondora toimib 100% veebis. Seega võid liituda, sisse logida, makseid teha ja oma investeeringuid jälgida mistahes paigast. Vajad vaid internetiühendust!

Majanduslikult rasked ajad on näidanud, millised investeerimisplatvormid jäävad ellu ja jätkavad ning millised mitte. Bondora tähistab juba oma 12. sünnipäeva ja 2019. aasta oli meie kolmas järjestikune kasumlik aasta. Samuti oleme säilitanud stabiilsuse ning pakume Go & Grow’ investoritele netotootlust kuni 6,75%* aastas ka 2020. aastal. See kõik näitab, et me suudame pakkuda oma investoritele lihtsat ja stabiilset investeerimisvõimalust ka ebakindlatel aegadel.

Alusta investeerimist veel sel aastal ja liitu meiega aadressil Bondora.com

Go & Grow’ makselimiit. Kui palju raha saan Go & Grow’ kontole kanda?

Meil on hea meel, et 135 000 investorit on juba Bondoraga liitunud, kuid eelistame eksponentsiaalsele kasvule jätkusuutlikkust. Kuna üha rohkem investoreid tunneb Go & Grow’ vastu huvi, rakendasime Go & Grow’le 1000-eurose sissemakselimiidi kuus. See aitab meil tagada kuni 6,75%* tootlust aastas ja samas säilitada võimaluse kõigil oma raha internetis kasvatada. Just see oli Bondora eesmärk, kui ettevõtte kunagi alustas.

Me ei tea, kui kaua see piirang kehtib, kuid kõik meie otsused on ajendatud soovist pakkuda Sulle kõige turvalisemat pikaajalise kasvuga jätkusuutlikku platvormi.

Kui tahad Go & Grow’ 1000-eurose limiidi kohta rohkem teada, võid selle kohta lugeda blogist või klienditoe artiklitest.

Lisa raha otse Go & Grow’ kontole

Sissemakse tegemine Go & Grow’ kontole on lihtsamast lihtsam!

  • SEPA-maksetega toimuvad ülekanded välgukiirusel

Klõpsa vasakpoolses menüüs rohelist Sissemakse nuppu ja vali sobiv makseviis.

Lisa maksele kindlasti ka oma Go & Grow’ viitenumber (GGxxxxx), nii jõuab see kiiremini kohale. Suurem osa maksetest lähevad läbi hetkega, kuid võivad võtta kuni kolm tööpäeva.

  • Kui Sul on Rahakotis raha, võid selle iga hetk Go & Grow’ kontole kanda. Aktiveeri vaid Go & Grow’ kontol automaatsed sissemaksed.

Liitu meie YouTube kanaliga, et olla kursis meie videotega. Jätka ikka investeerimist ja järgmise korrani!