Kokkuvõte meie aprillikuu videotest

Bondora uudised

Juhul, kui Sul jäid meie aprilli videod nägemata, siis avaldasime enda 2019. aasta 1. aprillile pühendatud video. Lisaks sellele kajastasime järgnevaid teemasid: miks asub Bondora peakontor Tallinnas, Go & Grow riskid ning mida teha juhul, kui tegid sissemakse, aga ei näe investeeringuid. Vaata lähemalt allpool.

Bondora: 1. aprilli eri

Käes on aeg näidata Teile lõbusaid filmimise seikasid meie Investor Relations meeskonnaliikmetelt, kes toovad Teieni meie iganädalased videod.

Videote filmimise ning produktsiooni raske töö taga leidub alati ka lõbusaid apsakaid, see ongi hea näide sellest, et oleme kõik inimesed ning oskame ka nalja teha.
Oleme Teile parimad palad välja otsinud ning toome Teieni meie lõbusa video. Haara endale tass kohvi, lõõgastu ning naera julgelt.

Miks asub Bondora peakontor Eestis?

Sageli küsitakse, miks asub Bondora peakontor Eestis?

Tallinn on tuntud kui Euroopa Silicon Valley ning on innovaatiliste ettevõtete nagu Skype, TransferWise, Bolt, Monese, Veriff ja loomulikult Bondora keskuseks.

Eesti on NATO Küberkaitsekeskuse võõrustajaks ning teatas 2017. aastal, et avab maailma esimese andmesaatkonna Luksemburgis. See annab riigile täiendava kaitse küberrünnaku korral.

Tänu sellele, et juba lasteaias õpetatakse koodikirjutamist, on Eestis rohkelt talente tehnoloogia alal. Lisaks valdab enamik inimesi vabalt mitut keelt ning valitsusel on mitmeid abistavaid programme alustavatele ettevõtetele. Fintech ettevõtete jaoks nagu Bondora, lihtsustab see teenuste pakkumist üle Euroopa.

Et olla meie tegemistega kursis, hakka meie jälgijaks Facebookis @bondoracapital ja liitu ka meie videokanaliga. Aitäh vaatamast ja jätka investeerimist.

Kas netotootlus võib langeda alla 6.75%? Go & Grow riskid – 1 osa

Üks Go & Grow parimaid omadusi on kõrge 6.75%-line tootlikkus.

Vaatamata meie ajaloolisele tootlikkusele, kümne aasta jooksul välja töötatud laenuhindamismudelile ja reservkapitalile, on endiselt oht, et netotootlus võib langeda alla 6.75%.

Näiteks, kui Go & Grow’sse tehtud investeeringute maht ületab märkimisväärselt laenude kogunõudluse, on tulemuseks, et osa portfellist jääb vaba rahana kontole ega teeni Sulle tootlikkust.

Sellise stsenaariumi puhul võime otsustada, et lisame limiidi uute investorite sissemaksete suurustele. Äärmusliku juhtumi puhul võime peatada uute investorite vastuvõtmise ning panna nad ootenimekirja – nagu seda on teinud Zopa Ühendkuningriikides.

Kuigi on vähetõenäoline, et nii juhtub, soovime, et kõik Go & Grow investorid oleksid riskidest teadlikud ning oleksid kursis meie tegevuskavaga.

Kas me saame alati kiiret likviidsust lubada? Go & Grow risked – 2 osa

Kõik Go & Grow investorid teavad ning armastavad võimalust raha igal ajal välja võtta.

Analüüsisime mitmete pankade ja investeerimisfondide rahavoogude andmeid, enne kui me selle eelise lisasime – erilist tähelepanu pöörasime 2007-2008 aasta finantskriisi ajale. Saadud informatsioonile lisasime meie enda andmed. See kõik kokku aitas meil mõista, et kiire likviidsuse tagamiseks investoritele peame tagama järjepideva raha puhvri.

Sellele vaatamata võib juhtuda, et Bondora ei ole võimeline väljamaksete nõudlust katma. Antud stsenaariumi puhul töödeltakse Sinu väljamakset ühel järgneval viisil, ükskõik milline esmalt juhtub.

  1. Sa saad täieliku väljamakse niipea, kui Go & Grow konto on piisavalt vaba raha – selle loovad tulevane tulu ja investeeringud.
  2. Sulle laekub osaline tagasimakse niipea, kui kontol on piisavalt vaba raha. See makstakse välja igal pangapäeval, kuniks kogu summa on täidetud.

Kuigi see on muidugi ebatõenäoline, soovime, et kõik Go & Grow investorid oleksid riskidest teadlikud ning teaksid ka meie tegevuskava. Täieliku ülevaate jaoks, lugege meie Go & Grow kasutajatingimusi.

Tegin sissemakse, kuid investeeringut ei ole näha

Kui tegid Bondora kontole sissemakse, kuid investeeringut ei ole näha, siis tõenäoliselt kandsid Sa raha Go & Grow’ kontole.

Kui nii, siis vali lihtsalt peamenüüst Go & Grow’ konto ja näed seal oma sissemakstud raha, päevast tootlust ja kogu kontol olevat summat.

Go & Grow’ töötab pisut teisiti kui teised Bondora tooted. Selle puhul ei pea Sa ise mõtlema, milliseid laene valida, süsteem teeb selle töö Sinu eest. Sina teenid vaid tulu.

Jälgi meid ka sotsiaalmeedias ning liitu YouTube’i kanaliga, kus on üleval kõik Bondora videod. Täname vaatamast ja järgmise korrani!