Kokkuvõte meie augustikuu videotest

Bondora uudised

Investeerimine on hetkel kuum teema ning ka teismelised hakkavad enda finantstuleviku eest hoolitsema juba praegu. Seega, rääkisime enda augustikuu videotes teemadel nagu sinu Bondora konto turvalisus, kas alaealine saab Bondoras investeerida ning kuidas teha sissemakse otse enda Go & Grow kontosse. Vaata lähemalt allpool.

Kuidas teha kandeid Go & Grow’ kontole – Bondora

Aja jooksul on ülekanded Bondora kontole muutunud järjest lihtsamaks ja tahaksime, et see oleks Sinu jaoks veelgi parem.

Kui soovid oma Go & Grow’ kontole SEPA-maksega raha kanda, lisa kindlasti makse selgitusse Go & Grow’ konto viitenumber, Bondora konto viitenumber ja oma nimi. Nii leitakse Sinu ülekanne kiiremini üles ja seda on lihtne õige inimesega siduda.

Kui tehtud makse kolme tööpäeva jooksul ei laeku, võta ühendust meie klienditeenindusega [email protected], esita maksekorraldus ja aitame Sind meeleldi.

Olen vähem kui 18 aastat vana – kas võin Bondoras investeerida? – Bondora

Mõistame, et teismelistel on suur huvi oma finantstuleviku eest hoolitsema asuda ja enamik neist tahaks investeerida juba praegu.

Sellegipoolest ei ole võimalik Bondora platvormil alla 18-aastastel kontot avada ja Go & Grow’ konto kaudu saavad Sinu eest investeerida Sinu vanemad. Saate seal luua Sinu jaoks alamkonto ja kui vanust on piisavalt, võid avada oma isikliku konto ning investeerimist jätkata. See on kõik täiesti tasuta.

Kas võin Bondorat usaldada? – Bondora

Bondora jaoks on turvalisus kõige tähtsam. Just sellepärast kasutame kahekordset autentimist.

See on kõrgema taseme turvameede, mis tähendab, et kõik tehingud ja isikuandmete muutused tuleb kinnitada registreeritud telefoninumbrile SMS-iga saadetud PIN-koodi kaudu. Turvameedet saavad kasutada kõik Bondora kliendid.