Kokkuvõte meie juulikuu videotest

Bondora uudised

Juulikuus tõime esile uued huvitavad funktsioonid ja võimalused meie platvormil, keskendusime järgnevatele teemadele: meie uus Soovinimekiri, maksuaruanne ja konto väärtus, klienditugi ning automaatsed sissemaksed. Vaata lähemalt allpool.

Wishlist – Bondora

Aastate jooksul on meie koduleht palju uuenenud ning seda tänu investorite ja arendajate koostööle ideede elluviimisel.

Meie teenuse täiustamise tööriist, mida nüüd Wishlistiks nimetame, on ümberkujundatud ning palju lihtsam ja intuitiivsem. Vaata, kuidas Sinu idee algusest lõpuni kulgeb ja hääleta oma lemmikute poolt.

Klõpsa Wishlisti nuppu ekraani ülaosas ja vali “Lisa oma idee”, täida vorm, räägi mõttest lähemalt ning postita. Vaatame kõik ideed üle iga kuu lõpus.

Kui soovid rohkem infot, jälgi meid Facebookis @bondoracapital ja telli teavitused uute videote kohta. Järgmise korrani! Aitäh, et vaatasid ja peatse kohtumiseni.

Kuidas tühistada automaatsed sissemaksed? – Bondora

Sinu turvalisus on Bondorale väga tähtis. Kui Su pangakaart varastatakse või soovid lihtsalt automaatsete sissemaksete tegemist mõneks ajaks peatada, ära muretse – saad seda teha vaid paari näpuliigutusega.

Selleks klõpsa “Sissemakse” nuppu peamenüüs ja esimese sammuna vali pangakaardi sümbol. Teises valikus sobivad kõik variandid ja kolmandaks klõpsa “Tühista püsimaksekorraldus” ning ongi tehtud!

Jälgi kindlasti ka meie blogi ja Facebooki lehte. Täname vaatamast, jätka investeerimist ja peatse kohtumiseni.

Maksuaruanne ja konto väärtus – Bondora

Paljud kasutajad on palunud konto väärtuse lisamist maksuaruandesse.

Meil on hea meel teatada, et see on nüüd tehtud! Uues maksuaruandes on olemas konto väärtus aasta esimesel ja viimasel päeval. Nii saad ülevaate maksuaruande jaoks vajalikest numbritest.

Pöördumine klienditoe poole – Bondora

Kui pöördud meie klienditoe poole, kasuta selleks kindlasti sama e-posti aadressi, mille kaudu oma konto registreerisid.

See on oluline, sest muu e-posti aadressiga ei leia me Sinu kontot platvormil üles ja see aeglustab lahenduse leidmist. Lisaks ei saa me teiste e-posti aadresside kaudu jagada Sinuga tundlikku infot.

Seega, kirjuta kindlasti alati samalt aadressilt, mille kaudu registreerusid. Nii on klienditeenindus efektiivsem.

Loe kindlasti ka meie blogi ja jälgi meid Facebookis. Täname vaatamast, jätka investeerimist ja peatse kohtumiseni.