Kokkuvõte meie juunikuu videotest

Bondora uudised

Juunikuus avaldasime neli videot, millest kaks rääkisid sisse- ja väljamaksetest. Veel vaatasime seda, kuidas hallata konto e-maili teavitusi ning oma isikutuvastus hõlpsasti lõpuni viia. Vaata lähemalt allpool.

Kas saan ise hallata teateid, mida e-postiga saan?

Jaa, saad ise valida, milliseid teateid meilt saada soovid, et oma konto käekäiguga kursis olla.

Seda on väga lihtne teha konto e-posti seadete all. Klõpsa oma nimel veebilehe üleval paremas nurgas ja ava seaded. Sealt edasi vali e-posti seaded.

Leia endale sobivaim variant ja klõpsa “Salvesta” lehe allosas – muutused hakkavad kehtima järgmisest päevast.

Hakka meie jälgijaks ka Facebookis @bondoracapital ja liitu videokanaliga. Aitäh, et vaatasid ja peatse kohtumiseni.

Kuidas ID-kaardi tuvastus esimese korraga ära tehe!

Siin on mõned näpunäited, kuidas läbida ID-kaardi tuvastus esimese korraga:

• laadi üles selged fotod oma ID-kaardi esi- ja tagaküljest
• kasuta vaid värvipilte
• vaata, et tekst oleks loetav ning info poleks kusagil varjatud ega ääred ära lõigatud
• pildista loomulikus valguses ilma välguta
• laadi pilt üles kas pdf, gif, jpg, tiff või png kujul

Kui Sinu ID-kaardi tuvastus tagasi lükatakse, saad selle kohta teate, kus on kirjas tagasilükkamise põhjus ning mida täpselt tegema pead, et tuvastamine järgmine kord õnnestuks.

Kui see info oli Sulle kasulik, jäta meile kommentaar ja tule jälgi meid ka Facebookis @bondoracapital. Täname vaatamast, jätka investeerimist ja peatse kohtumiseni.

Tahan teha SEPA-makset, kuid ei leia oma panka teie veebisaidlt.

Sissemaksete tegemine on nüüd palju lihtsam, sest seda saab teha neljal erineval moel, sealhulgas SEPA-maksena, ükskõik mis ajal.

Kui Sa ei leia meie nimekirjast oma kodupanka, ei tähenda see tingimata, et selle panga kaudu ei saaks Bondora kontole raha kanda. Võib juhtuda, et me pole veel lihtsalt jõudnud seda sinna lisada. Pole probleemi – kui on tegemist EL-is asuva pangaga, võid raha sealt meie poole sellegipoolest teele panna.

Täiendame oma pankade nimekirja pidevalt, et sissemaksete tegemine oleks veelgi lihtsam.

Hakka meie jälgijaks ka Facebookis @bondoracapital ja liitu videokanaliga. Täname vaatamast, jätka investeerimist ja peatse kohtumiseni.

Mida teha, kui väljamakseks vajalik PIN-kood viibib

Kui püüad Bondora kontolt raha välja võtta ning selleks vajaliku PIN-koodiga SMS viibib, siis ära muretse, pead ilmselt lihtsalt oma andmed üle vaatama.

Kontrolli konto seadetest, kas sealne telefoninumber on endiselt kehtiv. Kui probleem ei lahene, lülita telefon korraks välja ja jälle sisse tagasi ning proovi sõnumit uuesti saata. See tavaliselt töötab.

Probleeme võib olla ka siis, kui teed väljamakset välismaal ning roamingu-teenus ei tööta korralikult. Sellisel juhul kontrolli, kas Sinu telefon pole juhuslikult musta nimekirja sattunud. Võta kindlasti ühendust meie klienditoega, kui vajad abi ja aitame Sind meeleldi.

Hakka meie jälgijaks ka Facebookis @bondoracapital ja liitu videokanaliga. Aitäh, et vaatasid ja peatse kohtumiseni.