Kokkuvõte meie maikuu videotest – 2019

Bondora uudised

Meie maikuu videotes tutvustasime uut Go & Grow kasutajaliidest ning uuenenud juhtpaneeli. Samuti andsime ülevaate Bondora kasvust ning sellest, kuidas mugavalt ühelt tootelt teisele üle minna. Vaata lähemalt allpool.

Go & Grow’ uus kasutajaliides

Oleme palju tegelenud Go & Grow’ toote täiustamisega ning selle viimane versioon on veelgi lihtsam ja parem.

Nüüd näed Go & Grow’ konto avalehel kogu ülevaadet oma kontost ega pea selleks kuhugi klõpsama. Sissemakstud raha, Sinu teenitud intress ja konto kogusumma ning automaatsete väljamaksete seadistamise nupp on kõik ilusti ühes kohas koos.

Lisaks on sealsamas üleval paremas nurgas ka rippmenüü Go & Grow’ konto valikutega. Kas pole parem ja lihtsam? Avalda oma arvamust kommentaarides!

Täname vaatamast ja kohtumiseni järgmisel korral! Seniks jätka investeerimist!

Uuenenud Bondora juhtpaneel

Püüame Bondora platvormi alati täiustada ja pakkuda investoritele parimat võimalikku teenust. Uus juhtpaneel on veelgi lihtsam ja kasutajasõbralikum.

Seal on olemas kõige olulisem portfelli puudutav statistika, mis annab hetkega ülevaate sellest, kuidas Sinu investeeringutel läheb.

Lisaks saad otse juhtpaneelilt vaid ühe klõpsuga viia end kurssi viimaste blogipostituste ja videotega.

Anna kindlasti meile teenuseparandamise tööriista kaudu tagasisidet, võtame Sinu ideed hea meelega töösse. Täname vaatamast ja järgmise korrani! Seniks jätka investeerimist!

Bondora kasvab!

Meie ettevõte on viimastel aastatel palju kasvanud ning viimase üheksa kuuga on investorite arv tõusnud 40 000-lt 63 200-ni ja kasvab veelgi!

Terve maailma peale kokku on meie kaudu investeeritud 211 miljonit eurot ning teenitud 25 miljonit. Lisaks on meil juba 11 aastat kogemust, automatiseeritud teenus teeb investeerimise Sinu jaoks lihtsaks ning alustada võid ka vaid ühe euroga.

Ära jää ootama, alusta Bondoras investeerimist juba täna ja teeni oma rahaga veelgi rohkem.

Hakka meie jälgijaks ka Facebookis @bondoracapital ja liitu videokanaliga. Täname vaatamast ja järgmise korrani.

Kas saan ühelt tootelt teisele üle minna?

Jah, investeeringute liigutamine Go & Grow‘, Portfolio Pro ja Portfellihalduri vahel on väga lihtne ning Sa ei pea selleks isegi kogu raha enne pangakontole kandma.

Näiteks, kui soovid Go & Grow’lt Portfolio Pro’le üle minna, siis kõigepealt lülita oma Go & Grow’ kontol välja automaatsed ülekanded, nii ei liigu raha automaatselt uuesti Sinu Go & Grow’ kontole tagasi.

Seejärel klõpsa peamenüüs “Väljamakse” nuppu ning esimese sammuna vali “Bondora”, seejärel vali Go & Grow’ konto, millelt soovid raha välja maksta ning kolmandaks määra summa ja kinnita see. Siis kantakse raha Sinu põhikontole ja Portfolio Pro hakkab sealt edasi investeerima.

Hakka meie jälgijaks ka Facebookis @bondoracapital ja liitu videokanaliga. Järgmise korrani! Täname vaatamast, jätka investeerimist ja peatse kohtumiseni.