Kokkuvõte meie märtsikuu videotest

Bondora uudised

Juhul, kui sul jäid meie märtsi videod nägemata, siis rääkisime järgnevatel teemadel: Bondoraga teenitud tulu maksustamine, Bondora eelised teiste varaliikide ees, uuenenud Go & Grow ning alternatiivsed makseviisid Sinu Bondora kontole. Vaata lähemalt allpool.

Kuidas maksan Bondoras teenitud raha eest makse?

Taas on käes maksude maksmise aeg. Oleme teinud selle investorite jaoks võimalikult lihtsaks ning koostanud PDF-formaadis maksuaruande, kus on ära toodud kogu vajalik info. Saad selle alla laadida oma Bondora kontolt Aruannete alt.

Bondora kaudu teenitud kasumit maksustatakse brutotulu põhjal olenevalt investori elukohariigist. Kui Sul tekib küsimusi, kas, kuidas ja millal pead oma tuluallikaid deklareerima, soovitame pöörduda kohaliku finants- ja maksunõustaja poole.

Hakka meie jälgijaks ka Facebookis @bondoracapital ja liitu videokanaliga. Järgmise korrani! Aitäh vaatamast ja püsi kasumilainel.

Bondora eelised teiste varaliikide ees

Kas Bondora on Sinu jaoks veel uus ja mõtled, miks ta teistest varaliikidest parem on? Kaks peamist eelist on lihtsus ja aeg.

Bondoras investeerimine on lihtne ja sekeldustevaba. Pole vaja ei majandusharidust ega kogemust panganduses või inversteerimises. Lisaks rahale säästad ka aega, mitte nagu aktsiaturul, kus portfelli haldamine on aeganõudev. Bondora võimaldab investori elustiili kõigile, oled Sa tudeng, kodune ema või pensionär. Investeerida võib igaüks ja lihtsaim viis seda teha on Go & Grow.

Tutvu lähemalt, liitu meie YouTube’i kanaliga ja loe ka blogi. Järgmise korrani! Aitäh vaatamast ja püsi kasumilainel.

Uuenenud Go & Grow

Tore kuulda, et populaarse Go & Grow’ uus versioon paljudele meeldib. Oleme viimaste kuude jooksul kokku kogunud kõik pärast 2. versiooni väljastamist tekkinud ideed.

Õige varsti peaks kasutajakogemus paranema ka nende jaoks, kes kasutavad rohkem kui üht toodet korraga. Oodata on ka lisaüllatusi! Püsige lainel!

„Soovita uuendusi“ tööriista kaudu võtame alati hea meelega vastu igasuguseid ettepanekuid. Jätka investeerimist ja peatse kohtumiseni!

Kuidas Bondorasse sissemakseid teha

Lisaks SEPA-makstele, millega saad kinnitada oma pangakonto, võid kasutada maksete tegemiseks ka VISA või Mastercardi, mille kanded võtavad vaid hetke.

Väga mugav ja kiire on ka Trustly. Trustly abil saad raha kanda otse Bondora kontole. See toimib rohkem kui 3300 pangas ning ei vaja eraldi registreerumist. Vali Bondora konto alt Sissemakse Trustly kaudu, pank ja päritolumaa, logi internetipanka sisse, lisa andmed ja ongi korras!

Nõuandeid jagame ka oma blogis ning YouTube’i kanalil. Järgmise korrani! Täname vaatamast ja peatse kohtumiseni.