Novembris andsime näpunäiteid makseviiside kohta, tutvustasime Juhtpaneeli näitajaid ja rääkisime meie 3 investeerimismeetodist. Vaata lähemalt allpool.

Tee sissemakse otse oma Go & Grow’ kasvukontole

Kas teadsid, et saad oma Bondora Go & Grow’ kasvukontole teha sissemakseid vähemalt 5 erineval viisil?

Lisaks mitmetele teistele mugavatele lahendustele, mida Go & Grow’ võimaldab, saad teha sellele sissemakseid mitmel viisil – tavalise pangaülekandena (SEPA makse) või krediitkaardimaksena aga ka erinevate teenusepakkujate vahendusel nagu näiteks Trustly ja TransferWise, või siis kandes raha oma Bondora põhikontolt.

Kasvukontole raha lisamiseks vali oma Go & Grow’ ja vajuta sinist nuppu nimega „Sissemakse“. Järgmisena saad valida Sulle sobivaima maksemeetodi.

Loodan, et see info oli Sulle kasulik! Kui jah, siis lisa meie kanal oma lemmikuks ja vaata ka meie Facebook’i lehte @bondoracapital. Aitäh – head investeerimist ja peatse kohtumiseni!

Go & Grow’ automaatsed maksed

Soovid teha automaatselt sissemakseid oma Go & Grow’ kasvukontole?

Vali selleks oma Go & Grow’ kasvukonto ja vajuta „Sissemakse“ nuppu. Järgmisena ava VISA/Mastercard’i valik, täpsusta makseandmed ning kliki seejärel nuppu „Tee sissemakse krediitkaardiga“. Avanenud lehel sisesta oma krediitkaardi andmed, liigu edasi ja kinnita, ning ongi valmis. Nüüdsest toimuvad maksed Sinu Go & Grow’ kontole automaatselt.

Kui olid juba varasemalt automaatmakse seadistanud oma Bondora põhikonto alt, siis peaksid selle esmalt üle vaatama ja kustutama, enne kui saad aktiveerida püsimakse oma Go & Grow’ kasvukontol.

Loodan, et ülevaade oli Sulle kasulik! Külasta ka meie Facebook’i lehte @bondoracapital ja lisa meie kanal oma lemmikuks. Aitäh, et vaatasid – head investeerimist ja peatse kohtumiseni!

Vaba raha vs konto väärtus

Kas teadsid, et saad jälgida oma kontoseisu otse Juhtpaneelilt ilma lisasamme tegemata?

Sinu konto Juhtpaneelil on välja toodud mitmed olulised näitajad nagu näiteks „Konto väärtus“ ja „Vaba raha“.

„Konto väärtus“ näitab Sinu Bondora konto hetkeväärtust, millest võlas olev põhiosa on juba maha arvutatud, samas kui „Vaba raha“ annab ülevaate kontol olevatest vabadest vahenditest, mida saad investeerida laenudesse või soovi korral välja maksta oma pangakontole.

Saad rohkem infot Juhtpaneeli näitajate kohta, kui liigud hiirega vastava välja kohale ning Sulle kuvatakse täpset selgitust.

Lisa meie kanal oma lemmikute hulka, et näha alati kõige värskemaid videosid. Aitäh vaatamast ja järgmiste kohtumisteni!

Bondoras 3 investeerimisvalikut

Meie Bondoras leiame, et üks toode ei pruugi sobida kõikidele. Seepärast oleme loonud meie investoritele mitu erinevat paindlikku lahendust.

Pakume 3 erinevat investeerimistoodet, milleks on Portfellihaldur, Portfolio Pro ja Go & Grow kasvukonto. Investeerimistooted on loodud selliselt, et leiaksid just endale sobiva.

Näiteks, kui soovid ise oma äranägemise järgi investeeringute kriteeriume täpsustada, siis oleks Sulle sobivaim valik Portfolio Pro.

Täpsema info saamiseks vajuta video all kirjelduses olevale lingile ning samuti lisa meie kanal oma lemmikute hulka. Aitäh Sulle vaatamast ja tee otsus oma eesmärkide poole liikumise suunas juba täna. Kohtumiseni!