Kokkuvõte meie novembrikuu videotest

Bondora uudised

Novembrikuus tõime Teie ette meie uue YouTube kanali seeria, kus rääkisime lähemalt sellest, kas on võimalik majanduslanguse ajal miljoneid teenida. Lisaks rääkisime isiklikust statistika lehest ning kuidas meie klienditugi saab abiks olla kaduma läinud makse tuvastamisel. Vaata lähemalt allpool.

Kas on võimalik majanduslanguse ajal miljoneid teenida?

Kui oskad kriisi ette näha, võid sellest isegi kasu saada. On väga oluline mitte sattuda paanikasse. Külma närvi säilitades on võimalik selles olukorras tihti isegi raha teenida.

Näiteks on alati majanduslanguste ajal raha õnnestunud teenida sellisel tähelepanuväärsel mehel nagu Warren Buffet. Buffet märgib, et majanduslangusest puhtalt välja tulemiseks tuleb olla ettevaatlik siis, kui teised on ahned, ning ahne siis, kui teised on ettevaatlikud. Viimase, 2008. aasta majanduskriisi ajal kasutas Buffet oma kogutud raha alahinnatud varade ostmiseks. Teiste peljatud turg osutus talle äärmiselt kasulikuks.

Kas Sinul peab olema sama palju raha nagu Warrenil, et majanduslanguse ajal raha teenida? Kindlasti mitte. Tee kindlasti eeltööd ning püüa ära arvata, millised varad muutuvad majanduslanguse ajal alahinnatuks. Nii saad teadmiste abil teenida positiivset tootlust siis, kui teised turgusid kardavad.

Selleks korraks kõik. Jälgi meie kanalit ja ole huvitavate teemadega kursis ka edaspidi. Tänan vaatamast ja jätka investeerimist!

* Investeerimine on alati seotud riskidega ning investeeringud ei ole tagatud. Tootlus on kuni 6,75% aastas. Enne investeerimisotsuse tegemist tutvu ülevaatega riskidest, vajadusel konsulteeri finantsnõustajaga.

Miks mu statistika leht tühi on?

Statistika lehel olev info sõltub sellest, millist investeerimistoodet Sa kasutad.

Go & Grow’ puhul on kõik vajalikud numbrid (sealhulgas netotootlus reaalajas) olemas Go & Grow’ lehel. Sealt leiad ka Go & Grow’ maksuraporti.

Kui kasutad Portfellihaldurit või Portfolio Pro-d, avaldame info Sinu portfellis 90 päeva pärast esimest sissemakset, muul ajal andmeid näha ei ole. Piir on seatud nii, et andmeid oleks objektiivse ülevaate saamiseks piisavalt.

Hakka meie jälgijaks ka Facebookis @bondoracapital ja liitu videokanaliga. Aitäh! Jätka ikka investeerimist ja kohtume varsti jälle!

Mu ülekannet pole näha, kas seda kontrollida?

Ülekanded peaksid jõudma Bondora kontole 1–3 tööpäeva jooksul sõltuvalt kasutatud maksemeetodist. Kui selle ajaga pole raha ikka veel Bondora kontole jõudnud, võta ühendust klienditoega.

Lisa kirjale kindlasti maksekorralduse koopia, kus on näha kõik ülekandega seotud üksikasjad. Nende abil saab meie töötaja uurida lähemalt, mis juhtus või võtta ühendust makseteenuse pakkujaga.

Hakka meie jälgijaks ka Facebookis @bondoracapital ja liitu videokanaliga. Tänan vaatamast ja jätka investeerimist!