Kokkuvõte meie oktoobrikuu videotest – ühisrahastus

Bondora uudised

Oktoobri videotes vaatasime lähemalt erinevaid kontoga seotud funktsionaalsusi nagu näiteks menüüvalikute kohandamine. Samuti andsime ülevaate platvormil toimuvatest uuendustest. Loe lähemalt allpool.

Bondora blogi – uus kujundus

Juhul, kui sa ei ole veel tähele pannud, siis Bondora blogilehekülg on läbinud täieliku uuenduskuuri ja on nüüdsest kindlasti palju mugavam kasutada.

Et meie blogi jälgijate arv on hiljaaegu jõudsasti kasvanud, otsustasime seda parendada. Lehel lihtsamaks navigeerimiseks koondasime postitused teematiliselt omaette sektsioonidesse ning pealehel on nüüdsest eraldi nupukesed „Bondora video“, „Finantsnipid“, „Platvormi uuendused“, „Sissenõudmine ja võlamenetlus“ jt.

Bondora – peagi enamikus Euroopa keeltes

Koostöös Bondora investorite ja mitmete tõlkespetsialistidega oleme sel aastal teinud hulgaliselt ettevalmistusi, et avaldada Bondora investeerimiskeskkond 24 enimräägitud Euroopa keeles.

Neist 15 on juba platvormil olemas ja õige pea lisandub veel 9 keelt.

Siis on kasutajatel võimalik kõiki investeerimistegevusi teha oma emakeeles. J

Jälgi meie blogi, et uuendustega täpsemalt kursis olla ja ära unusta lisada meie kanalit oma lemmikute hulka.

Bondora lühitutvustus

Kas Bondora on Sinu jaoks alles uus ja Sa täpselt ei tea, mida miski kontol tähendab?

Muretsemiseks ei ole põhjust: oleme loonud mugava ja ülevaatliku tuuri kontol olevate erinevate funktsioonide tutvustamiseks. See katab kõik olulise nagu Juhtpaneel, PortfellihaldurPortfolio ProGo & Grow, Kutsu sõpru programm ning palju-palju muud. Lühituuri alustamiseks vajuta nuppu nimega „Lühitutvustus“ oma konto ülaosas.

Kohanda oma menüüvalikud vastavalt soovile

Juhul, kui Sulle ei kuvata hetkel peamenüüs Sind huvitavaid investeerimistooteid või muid valikuid, siis tea, et saad seda soovi korral hõlpsasti igal ajal muuta.

Logides oma kontole, vali selleks ülevalt paremalt nurgast oma nimi ja vajuta seejärel nuppu „Menüüvalikud“. Avanenud aknas saad kohandada oma vaadet ehk lisada ning eemaldada valikuid, mida oma kontol näed. Saad muudatusi teha viimases veerus, mille nimi on„Kohanda“ .

Jälgi meie blogi, et veebilehe uuendustega kursis olla ja lisa meie kanal oma lemmikute hulka.

Uus klienditoe lehekülg peagi tulekul – Bondora

Bondoras on hetkel ligikaudu 40,000 investorit ja see arv kasvab iga päev.

Selleks, et kliendikogemus oleks meeldiv ja kõik sujuks ning leiaksid vähese vaevaga üles kõik vajaliku, töötame hetkel meie klienditoe lehega, et muuta seda paremaks. Uuenduste ideeks on, et leiaksid tekkinud küsimustele hõlpsasti vastused, ilma et peaksid selleks klienditoega eraldi ülendust võtma.

Jälgi meie blogi, et peagi tulevate uuendustega kursis olla. Lisa kindlasti ka meie kanal oma lemmikute hulka.