Kokkuvõte meie septembrikuu videotest 2019

Bondora uudised

Septembris vaatasime, miks on Bondora konto identifitseerimine oluline. Samuti rääkisime ebaõnnestunud kaardimaksetest, Portfolio Pro-ga investeerimisest ning sellest, kuidas teha makset Go & Grow’ kontolt põhikontole. Vaata lähemalt allpool.

Kas pean oma Bondora konto identifitseerima?

Palume kõigil oma klientidel läbida isikutuvastusprotsessi vastavalt EL-i Rahapesu ja terrorismi rahastamise tõkestamise seadusele.

See tähendab, et peame kontrollima nii Sinu ID-kaarti kui pangakontot enne, kui saad oma Bondora kontolt raha välja võtta.

Ära muretse, see on lihtne ühekordne protseduur, millega tagame Sinu raha täieliku turvalisuse ja teeme teenuse kasutamise ka Sinu jaoks mugavamaks. Tuvastusprotsessi lõpetamiseks klõpsa “Kinnita konto” väljamakse lehel ja täida selleks vajalikud sammud. Lihtne!

Minu Portfolio Pro on aeglane või ei investeeri. Miks?

Üks paljudest Portfolio Pro eelistest on see, et saad ise valida laenude pikkuse, reitingu ja päritoluriigi.

Seega, kui Sinu Portfolio Pro on aktiivne, kuid ei investeeri peaaegu üldse või on väga aeglane, siis võivad selle põhjuseks olla Sinu seatud kriteeriumid.

Portfolio Pro hindab investeerimisvõimalusi Sinu seatud kriteeriumide järgi ja Sa võid katsetada näiteks laenupikkuse muutmist, et näha, kas leiad nii rohkem laene.

Ebaõnnestunud väljamaksed

Kui tegid väljamakse oma (krediit)kaardile ning said meilt teate, et makse ebaõnnestus, pole paanikaks veel põhjust. Võib juhtuda, et Sinu kaart on aegunud.

Sinu kaitseks suunab süsteem Su väljamakse otse pangakontole, kui see on kinnitatud, vastasel juhul tuleb raha tagasi Sinu Bondora kontole.

Säästa aega ja kinnita kindlasti oma pangakonto, kui Sa pole seda veel teinud.

Kuidas teha väljamakset Go & Grow’ kontolt põhikontole

Kuid oled Go & Grow’ kasutaja ning soovid investeerida osa oma rahast ka teiste toodete, nagu näiteks Portfellihalduri või Portfolio Pro kaudu, on see väga lihtne. Pead vaid tegema väljamakse oma Go & Grow’ kontolt Bondora põhikontole.

Vali menüüst “Väljamakse” ja seejärel “Bondora”. Järgmiseks vali Go & Grow’ konto, millelt soovid väljamakset teha, sisesta summa ning kinnita. Raha kantakse põhikontole ning näed seda oma Bondora kontol vaba raha all – ja nüüd saadki investeerima asuda.