Kokkuvõte meie veebruarikuu videotest

Bondora uudised

Veebruaris keskendusime peamiselt meie uuele väljamaksesüsteemile ning TransferWise’i kaudu sisse- ja väljamaksete tegemisele. Vaata lähemalt allpool.

Parimad nipid uutele p2p laenudesse investeerijatele

Kas oled uus P2P laenudesse investeerimise alal või mõtled, et mis see üldse on?

Kõige lihtsamalt öelduna, on see süsteem, mis toob omavahel kokku kaks osapoolt – laenuvõtjad ja investorid, kus viimased teenivad oma raha välja laenates tulu. Järgnevalt mõned nõuanded, et saaksid alustada investorina.

Esiteks, uuri P2P laenamise kohta laiemalt: otsi platvorme, millel on hea taust nagu näiteks Bondoral, kes on turul olnud juba üle 10 aasta.

Teiseks, mõista seotud riske: väga tähtis on mõista P2P laenudesse investeerimisega seotud riske – see aitab Sul seada enda riskitaluvusele vastava investeerimisstrateegia.

Ja viimaseks, kasuta ära automaatseid lahendusi: me soovitame kasutada ära automaatseid investeerimisvõimalusi nagu näiteks Go & Grow, Portfolio Pro ja Portfellihaldur. Nii saad P2P investeerimiskogemuse, lastes platvormil enda eest suurema töö ära teha.

Külasta ka meie Facebook’i lehte @bondoracapital ja lisa meie kanal oma lemmikuks. Järgmise korrani, tänan vaatamast ning pane enda raha juba täna enda kasuks tööle.


Väljamakse kolme sammuga

Esiteks klõpsa peamenüü juures väljamakse nuppu ning vali sobiv maksetüüp – kas VISA, SEPA, TransferWise või Bondora.

Teiseks vali, milliselt Bondora kontolt soovid väljamakse teha – kas oma Bondora põhikontolt või mõnelt Go & Grow’ kontolt.

Kolmandaks vali, millisele kontole soovid raha välja maksta, täpsusta summa ning lõpetamiseks klõpsa “Kinnita”. Nii lihtne see ongi!

Et olla meie tegemistega kursis, hakka meie jälgijaks Facebookis @bondoracapital ja liitu ka meie videokanaliga. Aitäh, et vaatasid ja näeme varsti jälle!


Kuidas teha Transferwise’i makset

Kui Sinu Bondora kontoga seotud pangakonto asub eurotsoonist väljaspool ja Sa soovid teha väljamakseid, siis vali selleks TransferWise.

Esimese sammuna, vali  Väljamakse lehel makseviisiks TransferWise. Teiseks, täpsusta konto, millelt soovid raha väljamakset sooritada. Ning viimase sammuna – kõige tähtsam – sisesta väljamakse summa oma pangakontole sobivas valuutas. Lõpetuseks vali “Kinnita” ja ongi korras!

Jagame nõuandeid ka oma blogis ning YouTube’i kanalil. Täname vaatamast ning järgmise korrani.

Jätka investeerimist ja püsi kasumilainel.


Millal kasutada Bondora väljamakseteks Transferwise’i?

Transferwise’i väljamakse on mõeldud nendele Bondora klientidele, kes kasutavad eurotsoonist väljaspool asuvat pangakontot – nii on neil lihtsam sooritada erinevate valuutadega tehinguid.

Pea meeles, et TransferWise’i kaudu ei saa teha kandeid kontode vahel, mis on mõlemad eurodes. Sellisel juhul tuleks valida SEPA-makse. Eurotsooni maksete jaoks vali väljamakse esimeses staadiumis SEPA-makse ning täida järgmised sammud vastavalt juhistele.

Loodan, et sellest oli kasu. Loe lähemalt blogist või hakka meie jälgijaks Facebookis @bondoracapital. Täname vaatamast ja näeme taas järgmisel nädalal.

Kuidas kanda raha Bondora kontole euroalast väljaspool

Kas oled eurotsooni-välise panga klient ning muretsed kõrgete ülekandetasude pärast? Pole vaja muretseda! Järgnev nõuanne aitab Sul raha säästa.

Kui Sinu koduriigis töötab TransferWise, siis saad erinevate valuutadega tehingud sooritada selle rakenduse kaudu, ilma, et kaotaksid valuutakursside tõttu raha. Teine võimalus on luua TransferWise’is Piirideta konto, mille abil saad raha oma Bondora kontole kanda veelgi soodsamalt kui tavalise rahvusvahelise pangakonto kaudu.

Kui oled TransferWise’i makse sooritanud, saada meile kuvatõmmis oma pangadetailidega, siis saame need väljamaksete tegemiseks kinnitada. Küsimuste korral võta julgesti ühendust meie klienditeenindusega – aitame meeleldi!

Loodan, et sellest oli abi. Nõuandeid jagame ka oma blogis ning YouTube’i kanalil. Aitäh, et vaatasid ja peatse kohtumiseni.