Kui kiiresti makse kohale jõuab? – Bondora (Video)

Bondora uudised

Tere, head vaatajad! Oluline osa investeerimisprotsessist on raha kandmine Bondora kontole. Tänases videos räägime sellest, kui palju peab erinevate maksemeetodite puhul raha laekumist Bondora kontole ootama.

Tavaliselt võtab see aega 1–3 tööpäeva. Kui raha on Sinu kontole jõudnud, saad selle kohta teate. Teavituste seadeid saad muuta seadetes Eelistuste halduse alt.

SEPA-maksed laekuvad kuni 3 tööpäeva jooksul. Kui Sa pole SEPA-makset pärast 3 päeva möödumist kätte saanud, kirjuta palun meie klienditoele aadressil [email protected]

Kui kasutad TransferWise’i, võivad maksed viibida kuni 5 tööpäeva.

Kui unustad lisada makse kirjeldusse oma viitenumbri, võib protsess kauem aega võtta, sest peame manuaalselt siduma Sinu makse Bondora kontoga. Kui kirjutad meie klienditoele aadressil [email protected], siis palun lisa kirjale ka makset tõendav dokument, nagu näiteks maksekorraldus, kus on ära toodud Sinu nimi ja makse andmed. Aitame Sind meeleldi.

Ongi kõik! Loodame, et videost oli abi. Kui tahad rohkem teada, anna sellest kommentaarides teada ning liitu ka meie videokanaliga. Täname vaatamast ja jätka investeerimist!

Loe lähemalt siit.