Kuidas ma parima investeerimiskaaslase leidsin | Bondora kangelased

Bondora uudised

Professionaalse sportlase elu ei ole lihtne. Tippu jõudmiseks peab palju vaeva nägema, nii füüsiliselt kui vaimselt. Ja kui kaalul on nii palju, kulub abi teistes eluvaldkondades marjaks ära. Näiteks rahaasjades.

Sel nädalal tutvustame Bondora kangelaste sarjas, milles jagame oma investorite põnevaid elulugusid, Aivar Kuusmaad.

Aivar on Eestis tuntud inimene. Edukas korvpallur nii kodu- kui välismaal lõpetas küll mängimise, kuid ei loobunud spordist. Temast sai treener, kelle töö on panna oma meeskond andma endast parim.

Parimat soovis ta ka oma säästudele, kui oli juba mõnda aega nõutult pealt vaadanud, kuidas tema raha inflatsiooni ja madalate intressimäärade tõttu väärtust kaotas. Bondorast kuuldes leidis ta endale parima meeskonnakaaslase investeerimises.

Nüüd, poolteist aastat hiljem, läheb tema investeeringutel hästi ning ta ei pea nende pärast muretsema ega neid pidevalt kontrollima. Aivar ütleb, et tema süda on rahul, kuna teab, et tema raha kasvab Bondora Go & Grow’ kontol. Milline tunne!

Investeeri kohe

Investeerimisel on parim tiimikaaslane just Bondora

“Kui tahad elus hakkama saada, siis tuleb proovida ikka rahaga targalt ringi käia.” – Aivar Kuusmaa

Kas soovid samuti Bondora kangelaste sarjas osaleda? Kirjuta meile [email protected]

* Investeerimine on alati seotud riskidega ning investeeringud ei ole tagatud. Tootlus on kuni 6,75% aastas. Enne investeerimisotsuse tegemist tutvu ülevaatega riskidest, vajadusel pea nõu finantsnõustajaga. Videos kõlavad ideed ja arvamused on kõnelejate endi mõtted ega pruugi väljendada Bondora tõekspidamisi või seisukohti.