Kuidas oma Bondora kasutajakonto sulgeda

Bondora uudised

Võib juhtuda, et soovid investeerimise lõpetada ja oma konto sulgeda. Võib-olla oled oma investeerimiseesmärgi saavutanud ja valmis kodu ostma või hoopis vajad raha ettenägematuteks kulutusteks.

Nüüd selgitame, kuidas saad oma Bondora kasutajakonto sulgeda.

Meeles tuleb pidada seda, et Sa ei saa oma kasutajakontot sulgeda, kui Su rahakotis või Go & Grow’ kasvukontol on raha või Sul on portfellis muid investeeringuid. Leiad meie Klienditoe lehelt juhised, investeeringute linkvideerimise ja väljamaksete tegemise kohta. Kui see on tehtud, saad oma kasutajakonto sulgeda.

Kui oled oma kasutajakonto sulgenud, pole võimalik seda taasaktiveerida. Palun laadi alla kõik endale vajalikud aruanded enne sulgemisega jätkamist.

Kasutajakonto sulgemiseks klõpsa vasakus menüüs „Seaded” ja seejärel valikul „Sulge konto”. Jätkamiseks klõpsa rohelisel nupul „Sule konto”. Avaneb hüpikteade, kus pead kinnitama, et soovid oma kasutajakonto sulgeda ning seal pole enam raha ega investeeringuid. Kinnitamiseks vajuta punast nuppu „Kustuta”. Sinu registreeritud mobiilinumbrile saadetakse 5-numbriline kood. Sisesta see väljale „PIN-kood” ja klõpsa „Kinnita”. Sinu kasutajakonto on nüüd suletud.

Meil on kahju näha Sind lahkumas, kuid loodame, et hakkad tulevikus meie kaudu jälle investeerima. Kui Sul on mõtteid, mida soovid meiega jagada, kasuta klienditeeninduse lehel olevat kontaktvormi, et saata meile e-kiri.

Ongi kõik. Ära unusta meie kanalit tellida, et Sul ei jääks ükski video vahele!

Tänan vaatamast ja jätka investeerimist!

Bondora video