Kuidas saan veast teatada? – Bondora (Video)

Bondora uudised

Tere tulemast Bondora videokanalile! Kas oled märganud vigu, tõrkeid või midagi muud, mis Bondora platvormil õigesti ei toimi? Siis on see video just Sulle!

Proovime küll alati tagada, et kõik töötab laitmatult, kuid vahel ikka juhtub mõni programmiviga sisse. Sinu abiga aga saame need kiiresti parandatud! Tänases videos näitangi, kui lihtne on meile veast teatada.

Kui koged vigu või tõrkeid, mis platvormi kasutamist segavad, saad neist teatada juhtpaneeli kaudu.

Veast teatamiseks logi sisse oma Bondora kontole, klõpsa paremal üleval nurgas oma nimel ja vali „Vead“. Palun lisa avastatud vea kohta võimalikult palju teavet – see aitab meil probleemi kiiresti lahendada. Pane tähele, et kõik veateated on avalikud, seega ära lisa sinna oma isikuandmeid.

Kui Su mure on seotud makselaekumisega, ootad ID kinnitamist või vajad oma kasutajakontoga seoses abi, vaata lisa meie Klienditoe lehelt või võta meiega ühendust.

Ja ongi kõik! Kui Sulle video meeldis, pane videole „like“ ning liitu ka meie kanaliga, et Sul ei jääks ükski video vahele.

Tänan ja kohtumiseni!

Bondora video

*Investeerimine on alati seotud riskidega ning investeeringud ei ole tagatud. Tootlus on kuni 6,75%* aastas. Enne investeerimisotsuse tegemist tutvu ülevaatega riskidest, vajadusel konsulteeri finantsnõustajaga.