Kuus investorite küsimust Go & Grow’ makselimiidi kohta, vastab Kairi

Bondora uudised

Tere! Mina olen Kairi Bondora investorsuhete tiimist. Tahame oma investoritele pakkuda parimat klienditeenindust ning vastata kõigile teie küsimustele. Teame, et teil on uue Go & Grow’ makselimiidi kohta palju küsimusi, seega pühendame tänase blogipostituse just neile. Vaatame lähemalt!

Kairi on töötanud Bondoras alates 2013
Kairi on töötanud Bondoras alates 2013. aastast. Ta alustas assistendina, ent on aja jooksul töötanud erinevates Bondora osakondades ja juhib nüüd investorsuhete meeskonda.

1. “Kas Go & Grow’ makselimiit võib muutuda? Näiteks tõusta 2000 € peale?”

See on täiesti võimalik. Tulevikus võib piirang üldse kaduda. Kuid me ei tea praegu, millal see juhtuda võiks. Kuna maailmamajandus on nii ennustamatu, otsustasime oma investorite kaitsmiseks keskenduda platvormi jätkusuutlikkuse säilitamisele. Tegime otsuse puhtalt andmete põhjal. Võime seda alati muuta ja kui see meie investoritele kasulik on, teeme seda kindlasti.

2. “Kas Go & Grow’ makselimiit kehtib konto või investori kohta?”

Limiit kehtib ühe investori kohta kuus. Ehk, kui Sul on kolm erinevat Go & Grow’ kontot, võid neisse kõigisse kanda nii palju raha, kui soovid, kui see summa jääb alla 1000 €.

Näiteks võib sissemaksete jagunemine kõigile Go & Grow’ kasvukontodele ühes kuus olla selline:

10. september: Go & Grow’ mustade päevade fond: 200 €
 19. september: Go & Grow’ pensionifond: 300 €
20. september: Go & Grow’ puhkusefond: 500 €

3. “Kas 1000 eurost üle jääv summa, mis on Rahakotis, investeeritakse automaatselt järgmisel kuul Go & Grow’sse?”

Jah, kui oled aktiveerinud automaatsed sissemaksed. Siis kantakse kogu Rahakotis olev raha automaatselt Go & Grow’ kontole 1000-eurose limiidi piires. Loe automaatsete maksete kohta lähemalt siit.

4. “Kas limiit kehtib ka Portfolio Pro-le?”

Ei. Limiit kehtib ainult Go & Grow’le.

5. “Millal Go & Grow’ limiit jõustus?”

Makselimiit jõustus 9. septembril 2020.

6. “Kuidas mõjutab see Soovitusprogrammi?”

Limiit mõjutab ajutiselt ka Soovitusprogrammi. Kuid kasulik on see sellegipoolest. Teenid 5% summalt, mis sõber esimese 30 päeva jooksul pärast konto registreerimist investeerib. Samuti saab sõber Bondoraga liitumise eest boonust. Kõik võidavad! Kuna soovituspreemia on 5% sõbra investeeringust, saab see olla maksimaalselt 50 eurot, sest sõber ei saa investeerida Go & Grow’ kasvukontole rohkem kui 1000 eurot kuus. Kui ta investeerib aga Portfellihalduri või Portfolio Pro kaudu või järelturul, siis piirangud ei kehti.

Ongi selleks kuuks kõik. Loodetavasti vastasime kõigile Sinu küsimustele. Kui teema Sind huvitab, klõpsa siia ja tutvu ka teiste populaarsete küsimuste ja vastustega. Või, kui tahad küsida midagi muud, saad alati pöörduda meie veebipõhise Abikeskuse poole.

Järgmise korrani!