Maikuu enim küsitud küsimused 2020 – vastab Kairi

Bondora uudised

Tere! Mina olen Kairi Bondora investorsuhete tiimist. Tahame oma investoritele pakkuda parimat klienditeenindust ning vastata kõigile teie küsimustele. Siin on maikuu neli enim küsitud küsimust. Vaatame lähemalt!

Kairi - Investor relations
Kairi on töötanud Bondoras alates 2013. aastast. Ta alustas assistendina, ent on aja jooksul töötanud erinevates Bondora osakondades ja juhib nüüd investorsuhete meeskonda.

1. Isiku tuvastamine: “Minu esitatud ID-kaardiga on kõik korras. Miks te seda vastu ei võtnud?”

Investorite raha ja kontode kaitseks järgime väga hoolikalt Euroopa Liidu rahapesu tõkestamise direktiivi.

Dokumendi koopia, mille isikutuvastuseks üles laadid, peab olema:

  • hea kvaliteediga ja värviline
  • tehtud kehtivast passist, ID-kaardist (mõlemast poolest) või juhiloast
  • täielik (näha peavad olema ka ääred, infot ei tohi varju jääda)
  • hästi hoitud (veeplekid ja muu taoline ei ole lubatud)

Lisainfoks pöördu klienditoe poole.

2. Pangakonto kinnitamine: “Miks minu pangakontot automaatselt ei kinnitatud?”

Sellel võib olla mitu põhjust. Nimi ei pruugi klappida, konto võib olla jagatud või pole isiklik. Kontrolli, palun, kas Sinu sisestatud andmed on õiged. Kui oled kindel, et nendega on kõik korras, võid jätkata pangakonto kinnitamisega.

Pangakonto tuvastus - Bondora

Selleks tee oma Bondora kontole pangakontolt SEPA-maksega sissemakse. Makse summa võib olla kasvõi üks sent.

Pea meeles! Märgi makse kirjeldusse kindlasti ka oma Bondora viitenumber.

Kui oleme raha kätte saanud, loeme pangakonto kinnitatuks ning seome selle Sinu Bondora kontoga.

Kui see ei õnnestu, kirjuta meile aadressil [email protected] ja aitame hea meelega.

3. Kaardimakse: “Miks ja mis juhtub, kui kaardimakse ei tööta?”

Sellel võib olla mitu põhjust:

Sissemaksed

  1. Võtame vastu makseid Euroopa Liidust ja Euroopa majanduspiirkonnast, aga ka akredideeritud investoritelt väljaspool EL-i. Täielik riikide nimekiri on olemas siin. Teisi makseid me vastu võtta ei saa.
  2. Kaardi ja tehingute piirangud on mõeldud investorite kaitseks. Meie kogemuste põhjal viiakse pettuseid peamiselt läbi just kaarditehingute kaudu. Seega püüame selle piirangu abil oma investorite kogukonda lihtsalt kaitsta.

Väljamaksed

  1. Kui Sul on probleeme väljamaksetega oma kaardile, ei saa me makse tagasilükkamise põhjuseid teada, kuna seda kontrollib kaardi väljastanud pank. Võimalikud põhjused on aga aegunud kaart, suletud konto või võrguhäire. Proovi uuesti ja kui see ikka ei õnnestu, pöördu oma panga poole.
  2. Kui Su kaart on aegunud, siis meie nutikas süsteem taipab seda. Ülekanne suunatakse Sinu pangakontole ning aegunud kaart eemaldatakse Bondora kontolt.

4. Portfolio Pro: “Portfolio Pro investeerib väga aeglaselt või üldse mitte. Miks?”

Portfolio Pro’s saad investeeringuid valida vastavalt laenu pikkusele, reitingule ja riigile.

Seega, kui Sinu Portfolio Pro on aktiivne, kuid ei investeeri peaaegu üldse või on väga aeglane, võivad selle põhjuseks olla Sinu seatud kriteeriumid. Proovi mõnda neist muuta, näiteks reitingut või laenupikkust, et protsess muutuks kiiremaks.

Portfolio Pro reiting laenu pikkus

Pane tähele! Me ei väljasta hetkel laene Hispaanias ja Soomes ning see võib otseselt mõjutada Sinu investeeringuid sõltuvalt sellest, millised kriteeriumid oled seadnud.

Bondora Riik

Praeguse majandusolukorra tõttu oleme hetkel teadlikult vähendanud laenude väljastamist. Samuti oleme vähendanud turunduskulusid ning otsustanud keskenduda vaid Eestile. Nii hoiame ettevõtte kulud madalad ja saame sobivas tempos kasvamist jätkata ka sel raskel ajal.

Vaata ka videot Portfolio Pro kriteeriumide kohta.

Selleks korraks kõik!Kui Sul on küsimusi, kirjuta meile aadressil [email protected] – aitame meeleldi. Rohkem uudiseid ja regulaarsed postitused leiad meie sotsiaalmeediast. Järgmise korrani!