Milline investeerimismeetod oli mais kõige populaarsem? Loe lähemalt …

Statistika ja andmed

Bondora hoidis aprillikuu rekordiga sammu. Mais väljastatud laenude summa oli peaaegu sama mis möödunud kuul – 10 853 825 eurot, ehk vaid 0,1% muutus võrreldes aprilliga. Investeeringud Portfellihalduris tõusid 11,9% ja saavutasid kogusumma 1 757 248 €. Küll vaid pisut, kuid kasvasid ka Go & Grow’ investeeringud, mille kogusumma ulatus 6 985 651 euroni, ehk 1,3% kõrgemale kui möödunud kuul. Vähem kapitali paigutati sel kuul Portfolio Pro’sse, kus maikuu 2 096 088 eurot oli 12,2% vähem kui aprillis.

Väikesed muutused, sarnased trendid

Go & Grow ei loovuta jätkuvalt liidripositsiooni, kasvatades oma investeeringute osakaalu võrreldes aprilliga veel 1% võrra üles 64% peale. Portfolio Pro ja Portfellihalduri võimupositsioonides toimus väike muutus – esimese osakaal langes 19% peale, Portfellihalduri oma tõusis 16%-ni.

Aprill
Mai

Kas uus trend püsib?

Viimase aastaga on Go & Grow’ populaarsus vaid kasvanud ning temast on saanud Bondora enimkasutatud toode. Viimaste kuude andmete põhjal näib, et Go & Grow on klientide meelistoode. Seda ilmselt oma stabiilsuse, arvestatava tootluse* ning automatiseerituse tõttu, mis teeb Go & Grow’st lihtsa investeerimisvõimaluse kõigile, sõltumata nende finantsteadmistest.

Portfolio Pro ja Portfellihaldur aga pakuvad isikupärasemat teenust, kus investor saab ise seadistada investeerimisstrateegia ja valida eelistused. Nii on Go & Grow’ klientidel ka kuhugi edasi liikuda, kui nad tunnevad, et on selleks valmis. 

Uuri lähemalt Bondora investeerimisvõimaluste kohta siit.

* Investeerimine on alati seotud riskidega ning investeeringud ei ole tagatud. Tootlus on kuni 6,75% aastas. Enne investeerimisotsuse tegemist tutvu ülevaatega riskidest, vajadusel konsulteeri finantsnõustajaga.