Märtsikuu enim küsitud küsimused 2020 – vastab Kairi

Bondora uudised

Tere! Mina olen Kairi ja tulin Bondorasse tööle üle kuue aasta tagasi aastal 2013, kui siin oli vähem kui kümme töötajat. Nüüdseks investeerib Bondora kaudu enam kui 116 000 inimest 85 riigist üle maailma ja nad on kokku investeerinud üle 367 miljoni euro, kusjuures need numbrid kasvavad iga päev.

Alustasin assistendina, aga aja jooksul olen töötanud erinevates Bondora osakondades ning hetkel juhin investorsuhete meeskonda. Tahame pakkuda oma investoritele parimat klienditeenindust

Tähtis! Uued makseandmed 

Meil on uus pangapartner, sest nii jõuab raha Sinu Bondora kontole veelgi kiiremini.

Mis Sina tegema pead?

Järgmine kord, kui oma Bondora kontole sissemakset teed, kasuta kindlasti alltoodud pangaandmeid. Üles ei pea neid kirjutama, leiad need Sissemakse tegemise juurest oma kontol.

Uued makseandmed

1. Kust leian vajaliku info oma tuludeklaratsiooni jaoks?

Taas on käes maksude maksmise aeg. Näitame, kuidas selleks vajalikku infot leida. Meil on olemas maksuraportid vastavalt sellele, millist toodet Sa kasutad, kas ainult Go & Grow’d või ka mõnda muud.

Ainult Go & Grow’d

Kui kasutad vaid Go & Grow’d, siis leiad maksuraporti oma Go & Grow’ kontolt -> Seadete alt, kus asub -> Go & Grow’ maksuraport

Täpsusta ajavahemik, mille kohta raportit soovid ja klõpsa Loo raport.

Go & Grow' maksuraport

Tulumaksu pead maksma ainult selle osa pealt, mis ületab Sinu sissemakstud summat. Selle kohta võid lähemalt lugeda meie Klienditoe sektsiooni artiklist Kuidas minu investeeringuid maksustatakse?

Bondora ei saa jagada maksu-, finants- ega juriidilist nõu. Kuna seadused on riigiti erinevad, soovitame pidada nõu maksuametiga, kui Sul tekib küsimusi, kas, kuidas ja millal oma sissetulekut pead näitama.

Kõik tooted: Portfellihaldur, Portfolio Pro ja Go & Grow

Kõik teised vajalikud raportid investeeringute kohta, mida Maksuametile esitada, on olemas Raportite lehel Sinu Bondora kontol. 

Oleme valmistanud ette ülevaatliku Maksuraporti PDF-ina, mille saad oma toodetelt saadud sissetuleku deklareerimiseks ise luua ja alla laadida. See sisaldab ka kontojääki perioodi algul ja lõpus.

Maksuraport

2. Mida võtab Bondora ette oma investorite kaitseks COVID-19 levikuga seotud ebakindlatel aegadel?  

Kahtlemata on koroonaviiruse mõju majandusele kasvav probleem kogu maailmas. Bondora tegevjuht ja asutaja Pärtel Tomberg selgitab, kuidas Bondora selleks valmis on ning vastu kavatseb pidada.

Me ei taha, et Bondora oleks Sulle lisamureks. Soovime hoopis, et see oleks Sinu finantsedu alustala kogu COVID-19 pandeemia vältel ja pärast seda. See on meie eesmärk,” ütleb Tomberg videos.

Loe tervet pöördumist meie blogist “Püsi kursil”: Bondora tegevjuht räägib COVID-19 levikuga seotud olukorrast 

Kogu Bondora meeskond soovib teile kõigile head tervist ja rahalist edu!

3. Investeeri ja sõida, kuidas see töötab?

Suvi pole enam kaugel ja meil on teile häid uudiseid! Lükkasime hiljuti käima uue kampaania Investeeri ja sõida. Üks õnnelik võidab endale BMW 330i xDrive Sedan M Sport auto, millega terve suvi ringi sõita …

Investeeri ja sõida

Korduma kippuvad küsimused kampaania kohta

  • Kas ka Go & Grow’ investeering loeb kampaanias osalemiseks?

Jah, kampaania kehtib kõigi Bondora toodetega, sealhulgas Go & Grow’ga.

  • Kas loeb ka, mitu korda investeerid? 

Loosis osalemiseks pead investeerima ajavahemikus 16.03.2020-31.05.2020. Rahalised auhinnad loositakse välja nende inimeste vahel, kes investeerisid enne vastava auhinna loosimist. 5000 € võitja loositakse välja 1. aprillil 2020 ja samal päeval antakse talle sellest ka e-posti teel teada. 10 000 € võitja loositakse välja 1. mail 2020 ja samal päeval antakse talle teada sellest ka e-posti teel. BMW võitja loositakse välja 1. juunil 2020 kõigi nende vahel, kes investeerisid kampaania perioodil 16.03.2020-31.05.2020.

  • Kas kõik investorid osalevad ühe investeeringuga automaatselt kõigi kolme auhinna loosimises? 

Jah, kui nad investeerivad enne esimese auhinna loosimist (toodud üleval).

  • Kui teen sissemakseid näiteks iga nädal või iga päev, kas minu osalus loosimängus muutub kuidagi suuremaks?

Kõigi investorite osalus loosimistes on kampaania ajal võrdne, ehk ühe või rohkema investeeringu tegemine sel perioodil ei suurenda kellegi võiduvõimalust.

Lisaküsimuste korral võta meiega kindlasti ühendust – aitame rõõmuga! Kirjuta meile aadressil [email protected] tööpäeviti 9-17.

*Loosimises osalemiseks pead kandma raha oma Bondora kontole vahemikus 16.03.2020–31.05.2020. 5000 € võitja loositakse välja 1. aprillil 2020 ja samal päeval antakse talle sellest ka e-posti teel teada. 10 000 € võitja loositakse välja 1. mail 2020 ja samal päeval antakse talle sellest ka e-posti teel teada. BMW võitja loositakse välja 1. juunil 2020 ja samal päeval antakse talle sellest ka e-posti teel teada. Rahalised auhinnad kantakse seitsme tööpäeva jooksul võitja Bondora kontole. BMW tarnitakse võitjale Euroopa majanduspiirkonna piires enne 1. jaanuari 2021. aastal. Kasutaja nõustub autot mitte müüma ja Bondora kaubamärgiga seotud elemente autolt mitte eemaldama 12 kuu jooksul pärast auto kättesaamist. Kõik võitjad nõustuvad osalema võidujärgsetes Bondora turunduskampaaniates, mis võivad sisaldada, kuid mitte ainult, kirjalikku ja pildilist sisu. Kasutatud pildid on illustratiivsed ja võivad tegelikust sõidukist erineda. Investeeringud ei ole tagatud. Kohalduvad Kasutustingimused.

*Investeerimine on alati seotud riskidega. Bondora kaudu tehtavad investeeringud ei ole tagatud, mistõttu ei ole garanteeritud Go & Grow’ kontole paigutatud vara väärtuse säilimine ning investeeringute lõpetamisel ei pruugi vara kohene tagastamine olla võimalik.  Tootlus on kuni 6,75% aastas, kuid eelmiste perioodide tootlus ei ole garantii järgmiste perioodide tootluseks. Enne investeerimisotsuse tegemist tutvu ülevaatega riskidest, vajadusel konsulteeri finantsnõustajaga.