Miks Go & Grow’ toimib: see on kõik tänu …

Bondora uudised

Miski pole lihtsam kui investeerimine Go & Grow’s. Toode tuli turule veidi vähem kui kaks aastat tagasi ning sai kiiresti meie kõige populaarsemaks. Seda kasutavad igat sorti investorid. Algajad, kes otsivad lihtsat ja automaatset investeerimisvõimalust, kogenud investorid, kes tahavad oma portfellile vaheldusrikkust lisada ning oma investeeringuid ise kontrollida. See on toode, mis sobib kõigile ning mida armastab üle 92 000 investori.

Kuid mis teeb Go & Grow’ nii eriliseks? Mis on see salajane valem, mille pärast kõik investorid seda eelistavad? See on kõik tänu portfelli hajutatusele. Tänases postituses sukeldume Go & Grow’ portfelliga seotud pisiasjadesse, et Sul oleks parem ülevaade sellest, kuhu Su raha täpselt läheb ja kuidas see kasvab 🌱.

Vaatame lähemalt!
Vaatame lähemalt!

Bondora riskireitingud 

Mitmekülgsus on Bondora teine nimi. Seetõttu on Go & Grow’ nõuded hajutatud kaheksa erineva riskikategooria vahel, alustades AA-st ja lõpetades HR-ga.

Hetkel on HR-reitinguga laene kõige vähem (2,2%), neile järgnevad A- (3%) ja AA-reitinguga laenud (5,8%).  Kõige rohkem on E- ja F-reitinguga laene (27,1% ja 26,6%), seejärel D- (17,3%) ja C-reitinguga (11,9%) laene.

Joonis 1a. Ülevaade Go & Grow' portfelli jagunemisest, august 2020
Joonis 1a. Ülevaade Go & Grow’ portfelli jagunemisest, august 2020

🧩 Kas teadsid, et Go & Grow’ portfelli kuulub üle 109 000 nõude? See on tõesti väga hajutatud.

Jagunemine riigiti

Kasvamas on Eesti laenude osakaal, mis moodustas sel kuul juba 44% kõigist laenudest. Soome laendue osakaal on aga vaid 3% väiksem ning 41%-ga on need teisel kohal. Hispaania laenude osakaal on kõige väiksem ja 15%. Tulevikus Hispaania roll kindlasti kasvab.

Joonis 2a. Go & Grow' porfelli jagunemine riigiti, august 2020
Joonis 2a. Go & Grow’ porfelli jagunemine riigiti, august 2020

Miks inimesed investeerivad?

Ülevaate sellest, miks inimesed investeerivad, annab meile investeerimise eesmärk. 59,8% investoritest teeb seda lisasissetuleku eesmärgil, kuid kuna see on ka meie vaikimisi valik, võib sellesse suhtuda väikse skepsisega. Teine kõige populaarsem eesmärk on Mustad päevad (11,4%), kolmas Pension (11,1%).

Joonis 3a. Investorite eesmärgid, august 2020
Joonis 3a. Investorite eesmärgid, august 2020

Go & Grow’ mitmekülgsus on vaid üks selle paljudest headest külgedest. Siin on veel põhjuseid, miks investorid Go & Grow’d armastavad:

Viis peamist põhjust, miks Go & Grow nii populaarne on:

⭐️Tootlus kuni 6,75%* aastas

⭐️Uskumatult lihtne kasutada – sobib algajatele!

⭐️Alustada võib kasvõi 1 €

⭐️Puuduvad aastased haldustasud

⭐️Saad seada eesmärgi ning selle täitumist jälgida

Go & Grow’ tootlust arvutatakse iga. Jumala. Päev.

Parim ärataja hommikul on värskelt teenitud tootlus! Saad tootluse kogunemist oma kontol jälgida iga päev. Logi Bondora kontole sisse ning leia sealt menüüriba vasakult küljelt Väljavõtted.

Go and Grow accounts

Ennusta oma raha tulevikku

Go & Grow’d on väga lihtne kasutada, tõesti, kuid see ei tähenda, et. Sa ei võiks planeerida! Ennustuse tööriist aitab Sul ette mõelda ning näha, kuidas investeerimisstrateegia toimib. Klõpsa triibulisel menüüikoonil oma Go & Grow’ konto paremas nurgas ning proovi järele. Ära pelga! Katseta erinevaid võimalusi ning võrdle, kuidas see Sinu tulevikku muudab. Planeeri oma finantstulevikku Go & Grow’ Ennustusega.

Go and Grow forecast

Ja finantstulevikust rääkides …

Oleme oma blogis finantstulevikust ja selle planeerimisest korduvalt rääkinud. Tahad teada, kuidas investeerimisplaani teha? Või kuidas saada rahaliselt sõltumatuks? Meie blogi teab vastuseid! Klõpsa neile artiklitele ja loe lähemalt:

➡️ Järgmine peatus: finantsvabadus

➡️ 3 investeerimisplaani, mis aitavad miljonäriks saada

➡️ Kuidas panna kokku oma investeerimisplaan

➡️ Rahalise sõltumatuse kuus taset

Varsti tuleb midagi uut!

Tahame kõiges saavutada lihtsust ning otsime alati võimalusi oma toodete täiustamiseks. Just sellepärast uuendame õige pea Go & Grow’ kasutajaliidest kõigile investoritele. Uue Rahakoti funktsiooni abil saad investeeringutest ja vabast rahast ülevaate ühe kiire pilguga. Kujundus on ladusam, puhtam ja intuitiivsem. Usume, et see meeldib teile kindlasti. Vaata eelvaadet siin:

Bondora-Wallet

Meil on aga veel üllatusi varuks 😎 Loe viimasest Bondora uudiste postitusest, millega me vahepeal tegelenud oleme …

On Sul Go & Grow’ kohta veel küsimusi? Meil on vastused – klõpsa siia.