Miks peaks Sul olema rohkem kui üks Go & Grow’ kasvukonto? – Bondora (Video)

Bondora uudised

Tere! Kui juba investeerid Go & Grow’ kaudu, siis tead, et see on intuitiivne, annab hea tootluse ning on suurepärane lahendus finantseesmärkide saavutamiseks. Aga kas Sa teadsid, et Sul saab olla kuni kolm Go & Grow’ kontot? Selles videos näitan, kuidas endale luua lisa Go & Grow’ konto ja selgitan, miks Sul võiks neid olla rohkem kui üks.

Luues rohkem kui ühe Go & Grow’ konto, on meie meelest oluliselt lihtsam oma erinevaid finantseesmärke saavutada. Näiteks siis, kui soovid koguda raha oma uue auto ostuks, kuid samal ajal panna raha kõrvale ka mustade päevade fondi. Kui Sul on ainult üks Go & Grow’ konto, ei ole edusammud ja igakuiste maksete mõju eesmärkide saavutamisele nii selgelt näha. Kui Sul on aga erinevate eesmärkide jaoks eraldi kasvukontod, on põnev näha, kuidas eesmärk aina lähemale jõuab ja oled ka rohkem motiveeritud.

Uue Go & Grow’ loomine on tõesti lihtne. Lisaks ei teki sellega mingisuguseid lisakulusid, nii et peaksid juba täna rohkem Go & Grow’ kontosid looma!

  • Logi sisse oma Bondora kontole ja ava oma Go & Grow.
  • Klõpsa seadete ikoonil ja vali „Loo uus Go & Grow’ konto“.
  • Määra oma investeerimiseesmärk ning anna oma Go & Grow’ kontole sobiv nimi.
  • Seejärel vali esimese sissemakse summa, igakuine makse ning mitu aastat soovid selle konkreetse eesmägi nimel investeerida. See annab Sulle võimaluse vaadata prognoositavat tootlust, kuid vajadusel saad kõike seda ka hiljem muuta.

Uue konto avamise lõpuni viimiseks tutvu ja nõustu kasutustingimustega ning saadki hakata tegutsema oma järgmise finantseesmärgi saavutamise nimel!

Ma loodan, et video Sulle meeldis, kuid ära unusta liitumast meie videokanaliga. Nii ei jää ükski video vahele.

Jätka ikka investeerimist!

Bondora video

*Investeerimine on alati seotud riskidega ning investeeringud ei ole tagatud. Tootlus on kuni 6,75%* aastas. Enne investeerimisotsuse tegemist tutvu ülevaatega riskidest, vajadusel konsulteeri finantsnõustajaga.