Miks sobib 2020. aasta suurepäraselt Bondoras investeerima hakkamiseks

Bondora uudised

Tere! Oled kindlasti nõus, et 2020. aasta on üks kummalisemaid, mida oleme kogenud. Kuid see on ka suurepärane aasta Bondoras investeerimisega alustamiseks. Miks?

Varu mustadeks päevadeks

Käesolev aasta on meile näidanud, kui oluline on panna raha mustadeks päevadeks kõrvale. Kui olukord tööturul ja majanduses on ebakindel, annab teadmine, et Sul on midagi, millele maanduda, meelerahu. Go & Grow’ konto avamine on väga lihtne ja nii saad olla valmis ka ootamatusteks.

100% veebis

Bondora toimib 100% veebis. Seega võid liituda, sisse logida, makseid teha ja oma investeeringuid jälgida mistahes paigast. Vajad vaid internetiühendust!

Tugev ja stabiilne

Majanduslikult rasked ajad on näidanud, millised investeerimisplatvormid jäävad ellu ja jätkavad ning millised mitte. Bondora tähistab juba oma 12. sünnipäeva ja 2019. aasta oli meie kolmas järjestikune kasumlik aasta. Samuti oleme säilitanud stabiilsuse ning pakume Go & Grow’ investoritele netotootlust kuni 6,75%* aastas ka 2020. aastal. See kõik näitab, et me suudame pakkuda oma investoritele lihtsat ja stabiilset investeerimisvõimalust ka ebakindlatel aegadel.

Kokkuvõte meie 2020. aasta septembrikuu videotest

Alusta investeerimist veel sel aastal ja liitu meiega aadressil Bondora.com.

Jälgi kindlasti ka meie videokanalit YouTube’is. Tänan vaatamast ja jätka investeerimist!