Ööpäevaringne kontroll investoritele – Mille kallal me märtsis töötasime?

Bondora uudised

Märtsis keskendusime peamiselt uue toote ‘Go & Grow’ arendamise lõpetamisele, et anda välja selle esialgne versioon. Praegu on see olemasolevatele investoritele saadaval ainult kutsega. Heitke pilk ka allapoole, et saada eksklusiivset infot veel teistegi tegemiste kohta.

Bondora - What we are working on in March

1) Go & Grow

Go & Grow on Bondora uhiuus ja kõige lihtsam investeerimismeetod. Kasvukonto on maksutõhus ja hetkelise likviidsusega toode, mille sihttootlus on 6,75% aastas. Naudi veelgi lihtsamaks muudetud laenupõhise ühisrahastuse eeliseid. Rohkem detaile avaldame järgmise kuu jooksul.

2) Ööpäevaringne kontroll investoritele

Eelmisel kuul mainisime, et me töötame selle kallal, et automatiseerida mõned tavalisemad klienditoe päringud, et muuta kasutuskogemus lihtsamaks ja kiiremaks. Me töötame jätkuvalt selle kallal, kuid juba nüüd saad mõned muudatused ise ära teha, sealhulgas:

  • muuta oma kontaktnumbrit
  • muuta oma e-maili aadressi
  • muuta oma aadressiandmeid
  • sulgeda oma konto

Varsti järgneb sellele ka kinnitamine ja isikutuvastusprotsess. Kui see tehtud saab, on investorite kätes rohkem kontrolli, et viia ise lõpule ajakulukaid tegevusi ning tänu sellele jääb meie kaastöötajatele rohkem aega, et aidata investoreid keerulisemate päringutega.

3) Võlamenetluskulude jagunemine

Mitu kuud oleme töötanud väga mahuka ülesande kallal, et tagada sinu kontole määratud võlamenetluskulude võrdne jagunemine. Ka praegu on jagunemine võrdne, aga see võrdsus saavutatakse vaid mitme makse puhul (arvestades, kui „ebaaus” oli eelmine makse, korrigeerime makset järgmisel korral kliendi jaoks, kes sai tagasi rohkem või vähem raha).

Pärast seda, kui me oleme täiendused lõpule viinud, kõrvaldatakse sellised kõikumised maksetes. Arvestades meie siiani tehtud edusamme, loodame selle lõpetada aprillikuu lõpuks ja täname kõiki meie kirglikke investoreid kannatlikkuse eest.

4) Investorite külaskäigud

Märtsis oli meil rõõm võtta vastu paljusid meie investoreid Bondora peakontoris Tallinnas. Aitäh kõigile, kes on võtnud aega, et meid külastada – ootame ka neid, kes plaanivad tulla aprillis.