Mis on minimaalne pakkumise suurus Portfellihalduris ja Portfolio Pro-s?

Bondora uudised

Portfellihalduri ja Portfolio Pro puhul saad pakkumise suurust valides ise oma investeeringute jagunemist portellis kontrollida. Kui oled seda võimalust varem kasutanud, on Sinuga juba võib-olla juhtunud juhtunud, et mõnikord ei jagu Sulle vastavalt Sinu seatud pakkumise suurusele piisavalt laenuosakuid.

Mis on Portfellihalduris ja Portfolio Pro-s siis minimaalne pakkumise suurus? Vaatame!

Lühidalt on see 1 euro. Praegune pakkumiste jaotamise süsteem on loodud selliselt, et see oleks kõigi investorite suhtes võimalikult aus ja efektiivne. Seega ei ole toodetele tegelikult minimaalset pakkumise suurust seatud, kuna kõik sõltub laenu nõudlusest. Nii saavad kõik investorid, kes laenuosakuid soovivad, neid endale soetada.

Näiteks juhul, kui nõudlus laenuosakute järele on suur, saad vastavast laenust tõenäolisemalt väiksema laenuosaku. Süsteem üritab kasutada alati Sinu valitud pakkumise suurust, kuid see peab arvestama ka ülejäänud investorite pakkumisi. Kui konkurss on väike, võetakse Sinu pakkumine vastu täies mahus. Muul juhul aga püüab süsteem rahuldada nii palju pakkumisi kui võimalik.

Ongi kõik. Kui video Sulle meeldis või see oli Sinu meelest kasulik, anna meile sellest kindlasti märku, kas pöidla või kommentaariga.

Täname vaatamast, jätka investeerimist ja peatse kohtumiseni.

Bondora video