Millega me jaanuaris tegelesime? Mitmekeelsed blogipostitused, täiendused rahavoos ja palju muud

Bondora uudised

1) Mitmekeelne blogi

Võib-olla oled sa juba märganud, et meie blogipostitused on nüüd kolmes keeles: inglise, saksa ja eesti keeles. Tegime selle täienduse pärast seda, kui me saime investoritelt tagasisidet, et nad tahavad meie blogi lugeda oma emakeeles. Lisaks sellele teeme endiselt tööd selle kallal, et viia kogu meie veebilehe funktsionaalsus 14 erinevasse keelde, et teenindada meie geograafiliselt mitmekesist investorite kogukonda.

multilingual-blog

2) Bondora API täiendused

Eelmisel kuul mainisime, et me teeme Bondora API-sse mõned täiendused. Täpsemalt öeldes oleme suurendanud maksimaalset tulemuste arvu, mida võib ühe päringuga saada, 20 000-ni (10 000 jääb endiselt vaikeväärtuseks). Samuti hakkasime pidurdama samalt kasutajalt tulevaid uusi päringud, kuni eelmine päring pole veel lõpetatud. Varem oli nii, et kui kasutajad tegid järjepidevalt samade teenuste kohta päringuid, siis need päringud lihtsalt kuhjusid, põhjustades ülearust koormust ja muutes kokkuvõttes kogu API kasutamise aeglaseks.

Edaspidi ei lisa me nimekirja enam uusi päringuvõimalusi, kui sarnane päring (samalt kasutajalt sama päringuga) on seal juba olemas.

3) Rahavoo andmed

Möödunud kuu jooksul tegime mõned märkimisväärsed muudatused sinu Bondora konto rahavoo andmetes. Nüüd eelkalkuleeritakse iga päev kõik vanemad andmed ning kuu- ja päevapõhised ülevaated peaksid ilmuma kiiresti, sõltumata valitud perioodist. Päevasisesed andmed aga ei ole eelkalkuleeritud ja sellest ülevaate saamine võib võtta rohkem aega kui kogu portfelli ülevaade kõrgemalt tasemelt.

cash-flow-data-image

Pane tähele, et üldises ja kuupõhises ülevaates uuendatakse andmeid korra päevas ja kui mõni tehing lõpetatakse täna (nt uued müügi- või ostutehingud), siis see ei peegeldu seal enne järgmist päeva.

4) Mobiilisõbralikud lehed

Nüüd saab enimkülastatavaid lehti, nagu Juhtpaneel, Menüü, Portfellihaldur, Kutsu sõpru, Portfolio Pro, Väljamakse ja Sissemakse kasutada mugavalt ka mobiilis. Meil on veel plaanis täiustada Statistika lehe ülesehitust ja hiljem teha sama ka teiste lehtedega, kus esitatakse palju numbreid, nagu Rahavood, Raportid, Investeeringud ja Järelturg. Nüüd on sul võimalus oma Bondora kontot vaadata ka liikvel olles ja ilma vaevata.

5) Hetkel veel pooleli

still-in-progress-imageDetsembris teatasime, et me töötame selle nimel, et tagada kontole määratud võlamenetlustasude õiglane jaotus. Ka hetkel on jaotus võrdne, aga see võrdsus saavutatakse mitme makse puhul (arvestades, kui “ebaaus” oli eelmine makse, korrigeerime makset järgmisel korral kliendi jaoks, kes sai tagasi rohkem või vähem raha). Pärast seda, kui me oleme täiustamised lõpetanud, kõrvaldatakse sellised kõikumised maksetes. Lisaks selleks, et täiustada tulevase rahavoo ennustamise tööriista täpsust, suurendame me koefitsientide täpsust ja eraldame ennustuste puhul tähtaja ületanud laenud aktiivsetest.

Teeme endiselt mõlema täiustuse kallal tööd ja anname teile edusammudest teada juba järgmisel kuul.