Mõistlik valik: Bondora kangelased – Tobias Laufer

Bondora uudised

Berliinis elav tudeng Tobias on oma linna üle uhke. “Olen berliinlane,” ütleb ta. “Sündisin Berliinis, kasvasin siin ning elan ka praegu siin. Sellel linnal on minu südames eriline koht. Teist sellist paika maailmas ei ole.”

Pole siis üllatav, et Tobias valis kõrghariduse omandamiseks just Berliini Humboldti ülikooli, kus õpib juurat spetsialiseerumisega äriõigusele.

Huvi finantstehnoloogia vastu

Tobiast on finantstehnoloogia juba kaua köitnud ning seetõttu asus ta otsima tööd just selles valdkonnas, et oma teadmisi laiendada. Viimaks leidis ta töökoha ühes valdkonna tippettevõttes. Euroopa digipank N26 võttis Tobiase tööle finantskuritegude osakonda, kus tema juuraharidus ja huvi finantstehnoloogia vastu tulevad pangale kasuks. Tobias loodab, et see kogemus on talle hüppelauaks. “Hindan seda võimalust väga, sest tahan hiljem finantstehnoloogia sektoris advokaadina töötada.”

Samal ajal on töö N26 pangas avanud tema silmad ka selle osas, kuidas oma rahaasju paremini korraldada. “Loomulikult on töö finantsvaldkonnas pannud mind mõtlema ka enda finantsidele,” märgib Tobias.

Go & Grow sobib

Tobiase tähelepanu püüdis ühisrahastus. Ta asus asja lähemalt uurima ning avastas suurepärase investeerimisvõimaluse. “Peamiselt kasutan seda alternatiivina lühiajalise hoiuse asemel, et säästa mustadeks päevadeks,” ütles ta.

Tobias on tutvunud mitmete ühisrahastusplatvormidega. Bondora Go & Grow’le ta aga väärilist vastast ei leidnud. “Bondora Go & Grow on mu lemmik, sest raha on kergesti kättesaadav, tootlus kõrge ning kontohaldus tasuta.”

Tobiase meelest pole Go & Grow mitte ainult kõige lihtsam, vaid rahalises mõttes ka kõige mõistlikum lahendus. “Kui otsid lihtsat, kuid kasumlikku platvormi, siis on Bondora kindlasti hea valik.”

Investeeri kohe

“Kui otsid lihtsat, kuid kasumlikku platvormi, on Bondora kindlasti hea valik.”

*Investeerimine on alati seotud riskidega. Bondora kaudu tehtavad investeeringud ei ole tagatud, mistõttu ei ole garanteeritud Go & Grow’ kontole paigutatud vara väärtuse säilimine ning investeeringute lõpetamisel ei pruugi vara kohene tagastamine olla võimalik. Tootlus on kuni 6,75% aastas, kuid eelmiste perioodide tootlus ei ole garantii järgmiste perioodide tootluseks. Enne investeerimisotsuse tegemist tutvu ülevaatega riskidest, vajadusel konsulteeri finantsnõustajaga. Videos kõlavad ideed ja arvamused on kõnelejate endi mõtted ega pruugi väljendada Bondora tõekspidamisi või seisukohti.