Nipid: 5 märki, et Sinust saab miljonär – Bondora (Video)

Bondora uudised

Tere, hea vaataja! Kes ei tahaks miljonäriks saada? Mina tahan ja kindlasti Sina ka. Aga kas Sa teadsid, et võimalikke miljonäre on viie omaduse järgi väga lihtne ära tunda? Vaata edasi ja saad teada, kas Sina oled üks neist.

1. Oskad vahet teha soovidel ja vajadustel

Soovide ja vajaduste eristamine ongi nutikus rahaasjades. Kui Sa ei kuluta raha asjadele, mida Sa ei vaja, saad seda kasutada millekski paremaks.

2. Mõtled oma ostud läbi

Kõigile meeldib osta. Kui aga suudad sotsiaalset survet vältida ning teha ostud targalt, ei raiska Sa raha asjadele, mis pikemas perspektiivis kasu ei too.

3. Säästmine on Su teine nimi

Sa võid ju miljoneid teenida, aga kui Sa ei säästa, ei saa Sinust kunagi miljonäri. Alusta vähesega, ole püsiv ja püüdle oma finantseesmärkide poole.

4. Sul on tulevikuks plaan

Finantsplaan on ülioluline. Kui Sul on olemas 5, 10 ja 30 aasta plaan, saavutad eesmärgid kiiremini kui see, kellel plaani ei ole.

5. Oled avatud meelega

Avatud meelega inimesed leiavad kiiremini oma finantsmuredele lahendused.

Marki et Sinust saab miljonar - Bondora

Ongi kõik! Need 5 omadust näitavad, et Sinust võib saada miljonär. Kuid see on võimalik kõigi jaoks! Kuisead endale selge sihi ning kulutad vastavalt võib ka sinust miljonär saada. Võta neist omadustest eeskuju ja ka sinust võib saada miljonär. Loe lähemalt blogist! Selleks klõpsa linki video kirjelduses.

Ära unusta liitumast ka meie videokanaliga. Tänan vaatamast ja jätka ikka investeerimist. Kohtumiseni!

Loe lähemalt siit