Nipid: investeeringu hajutamine – Bondora (Video)

Bondora uudised

Tuntud ütluse kohaselt ei ole mõistlik panna kõiki mune ühte korvi või teha panused ühele hobusele. Niisamuti ka investeerimises. Asi, milleta ükski investeerimisportfell ellu ei saa jääda, on hajutamine.

Hajutamise põhimõte on lihtne. Kui investeerid vaid mõnesse üksikusse, näiteks ühte või kahte varasse, on risk suurem, sest kui nendega ei lähe nii nagu planeeritud, kaotad korraga palju.

Kui aga jaotad oma investeeringu väiksemateks osadeks, vahel isegi saja või tuhande investeeringu vahel, kannad oluliselt väiksemat kahju, kui üksikinvesteering ei peaks õnnestuma. Toimivad investeeringud aitavad korvata portfelli mittetootlikku osa, seega hajutades on Sul kokkuvõttes suurem võimalus õnnestuda.

Kui investeerid Go & Grow’ kasvukontoga, siis tead, et seal toimub portfelli hajutamine automaatselt. Täpsemini paigutatakse Su raha enam kui 100 000 laenu. See on hajutamise kõrgem tase!

investeeringu hajutamine

Selline oligi minu tänane nõuanne…

Kui Sulle video meeldis, vali kindlasti püstine pöial. Ja ära unusta liitumast meie videokanaliga! Tänan vaatamast ja jätka ikka investeerimist.

Investeerimine on alati seotud riskidega ning investeeringud ei ole tagatud. Tootlus on kuni 6,75%* aastas. Enne investeerimisotsuse tegemist tutvu ülevaatega riskidest, vajadusel konsulteeri finantsnõustajaga.