Nipid: Jää finantsstrateegiale truuks – Bondora (Video)

Bondora uudised

Finantsstrateegiale truuks jäämine ei pruugi olla lihtne, eriti majanduslikult rasketel aegadel. Täna aga räägime just sellest, kui oluline on oma plaanist kinni pidada.

Kriisi ajal on esimene loomulik reaktsioon sattuda paanikasse. Seda näitas ilmekalt ka praegune tervise- ja majanduskriis. Kuid see, kui ümberringi valitseb hirm, ei tähenda, et peaksid oma rahaasjades rutakaid otsuseid vastu võtma.

Oleme Bondora toodetele loonud puhvrid, et saaksime pakkuda kindlust ja püsivat tootlust, seda olenemata asjaoludest. Seda kinnitab eriti hästi Go & Grow’ toode, mille puhul oleme suutnud pakkuda kestvalt kuni 6,75%* tootlust aastas.

Lars Wrobbel, üks ühisrahastuse suurimaid tegijaid, soovitab samuti hirmu ajel otsuseid mitte teha. Tema nõu on kindlaks jääda strateegiale, mis on Sinu heaks töötanud ning seda mitte rutakalt sinnapaika jätta. Kiirustades tehtud otsused on tavaliselt kehvad. Lingi blogipostitusele leiad video kirjeldusest.

Majandused on paindlikud ja tõusevad pärast kriisi taas, seega teenivad Sinu investeeringud jätkuvalt kasumit, kui jääd oma pikaajalistele eesmärkidele truuks.

Kommenteeri ja jaga meiega, kas jäid oma strateegiale kindlaks või kohandasid seda kriisi ajal.

Ära unusta liitumast ka meie videokanaliga. Jätka investeerimist ja kohtume varsti jälle!

Loe lähemalt siit