November = head uudised ja pidustusedđŸ„ł

Bondora uudised

Bondora lĂ”petab aasta hĂ€sti. Novembrikuus taastatud maksete summa – 829 072 eurot – purustas rekordi juba teist kuud jĂ€rjest. Investeeringuid oli novembris kokku 6 531 141 euro eest, mis on koguni kaks korda rohkem kui oktoobris. Ja kĂ”ige tipuks on Soome turg tagasi portfellis. Iga kuu jagame Sinuga ĂŒlevaadet möödunud kuu statistikast, mis aitab Sul end Bondora andmetega kursis hoida. See kuu oli ĂŒks vĂ€ga hea kuu. Vaatame lĂ€hemalt!

Armastame oma saavutusi Bondoras tÀhistada (koogiga!) ja novembrisse mahtus neid mitu.
Armastame oma saavutusi Bondoras tÀhistada (koogiga!) ja novembrisse mahtus neid mitu.

Novembris liitus Bondoraga 3185 uut investorit ning kokku on neid nĂŒĂŒd 143 834. Investeeringute maht on 391 miljonit eurot ja investorid viimase 11 aasta jooksul teeninud rohkem kui 49 miljonit eurot tootlust.

📣 Kuulutus-kuulutus

Novembris taastati 67 535 vĂ”las makset, mille koguvÀÀrtus ulatus 829 072 euroni. See on uus rekord! Sellega purustasime Ă€sja oktoobris pĂŒstitatud rekordi. Lisaks oli november kĂŒmnes jĂ€rjestikune kuu, mil taastatud laenude nĂ€itajad kasvasid. Seega saavad investorid olla kindlad, et teeme vĂ”lgade taastamiseks kĂ”ik endast oleneva ning nende intressid on kaitstud.

Investeeringute maht oli aprillijĂ€rgselt kĂ”rgeimal tasemel. Go & Grow’ vĂ”idutses ka oktoobris, kuid novembri kasv oli lausa legendaarne ning Go & Grow’ osakaal kĂ”igist investeeringutes ulatus vĂ”rreldes möödunud kuu 36 protsendiga seekord lausa 93 protsendini. See tĂ€hendab 434,5% kasvu kogusummaga 6 066 450 eurot. Hea töö, Go & Grow! Kuna Go & Grow’ osakaal nii palju kasvas, pidid teised loobuma. VĂ€him ehk 72,9% langes Portfellihalduri osakaal, Portfolio Pro oma 81,6% ja enim ehk 97,6% langes API-tehingute osakaal.

JĂ€relturg tegi pĂ€rast vĂ€ikest langust okoobris taas hĂŒppe ĂŒlespoole.

Tehingute koguvÀÀrtus ulatus 527 808 euroni. Enim kasvas kÀsitsi tehtud tehingute hulk, API ja Portfellihalduri tehingute hulk aga langes. Kokku oli tehingute vÀÀrtus 140 271 euro vÔrra ehk 36,2% suurem.

Soome turg on jÀlle töös ja ootame huviga, kuidas see hakkab mÔjutama laenude vÀljastamist tulevatel kuudel. Seekord kuulus lÔviosa Eestile, kus neid vÀljastati 6 507 594 euro eest, Soomes 23 547 euro eest. Tegemist on kÔrgeima vÀljastatud laenude summaga alates aprillist, mis teeb meile suurt rÔÔmu.

November oli tĂ€histamise kuu – kasvu oli mĂ€rgata kĂ”igis kategooriates, Soome naases turule ja purustasime taas rekordeid. Selline uskumatu ja pĂŒsiv kasv annab investoritele vĂ”imaluse oma finantstulevikku Bondoras vĂ€ga lihtsasti kujundada.

Kui need postitused Sulle meeldivad, jĂ€lgi meie blogi iga nĂ€dal, kus avaldame ka pĂ”hjalikumaid ĂŒlevaateid Bondora tegevuse kohta. Iga kuu vaatame lĂ€hemalt:

  • TaastumismÀÀrasid
  • Investeeringute mahtu
  • Portfellide tootlust
  • JĂ€relturgu
  • VĂ€ljastatud laenusid

Nii et loe ja kohanda oma investeerimisstrateegiat ning laenuportfelli vastavalt.