Novembrikuu enim küsitud küsimused 2019 – vastab Kairi

Bondora uudised

Tere! Mina olen Kairi ja tulin Bondorasse tööle rohkem kui kuus aastat tagasi aastal 2013, kui siin oli vähem kui kümme töötajat. Nüüdseks investeerib Bondora kaudu enam kui 90 000 inimest (ja see number kasvab iga päev) 85 erinevast riigist, kes on kokku investeerinud üle 315 miljoni euro.

Top questions from investors in May - Bondora

Alustasin assistendina, aga aja jooksul olen töötanud erinevates Bondora osakondades ning hetkel juhin investorsuhete meeskonda. Tahame pakkuda oma investoritele parimat klienditeenindust. Siin on väike ülevaade küsimustest, mida novembris kõige rohkem küsiti. Head lugemist.

Välkkiired maksed

Suurepärased uudised! Uuendasime äsja maksete tegemise protsessi ning nüüd saab teha välkmakseid nii sisse- kui väljamaksete puhul.

Kes veel pole kuulnud, siis välkmaksed on uus makselahendus, mis muudab Euroopa-siseste maksete laekumise vaid sekundite küsimuseks. Süsteem toimib alla 15 000 € kannete puhul, kui saaja pank on samuti välkmaksete süsteemiga ühinenud.

Kui kaua võtab makse laekumine aega?

Kuigi mitmed pangad juba toetavad välkmaksete süsteemi ja enamasti toimuvad maksed hetkega, võib kannete laekumine võtta ikkagi kuni kolm tööpäeva aega ja sõltuda panga kiirusest maksete töötlemisel. Lisaks tavalistele pangaülekannetele (SEPA) toimib see ka TranserWise’i, Trustly’ ja Klarna maksetega.

Investeeri 2020 kampaaniast

1. Teil on käimas uus kampaania, kus saab raha võita. Kus näen Investeeri 2020 võitjate nimekirja?

Lisaks sotsiaalmeedia kanalitele, nagu Facebook ja Twitter, avaldatakse kõik võitjad ka Investeeri 2020 kodulehel.

Ära maga maha! Investeeri nüüd ja osaled 25 000 € loosimises*. Võitjad praeguseni:

Invest 2020

*Loosimises osalemiseks pead kandma raha oma Bondora kontole vahemikus 4.11.2019–31.01.2020. Nädala võitjad loositakse välja iga nädal 13 nädala jooksul ning nendega võetakse e-posti teel ühendust. Peaauhind loositakse välja 3. veebruaril 2020 ja võitjaga võetakse e-posti teel ühendust. Võidusummad kantakse võitjate Bondora kontodele seitsme tööpäeva jooksul ning peaauhinna võitjale igakuiste maksetena vastavalt lepingule.

2. Kas osalen Investeeri 2020 kampaanias ka Go & Grow’ kaudu investeerides?

Jah, kampaania kehtib kõigi Bondora toodetega, sealhulgas Go & Grow’ga. Loe Investeeri 2020 kampaania kohta lähemalt.

3. Kas Investeeri 2020 kampaanias osalemiseks on miinimumsumma?

Bondoras võid investeerimist alustada kasvõi ühe euroga. Sama kehtib ka Investeeri 2020 puhul. Ükskõik, kui palju Sa kampaania jooksul investeerid, osaled ikka auhinnaloosis.

4. Tahaksin suurendada oma võiduvõimalusi. Kas minu osalus loosimises on suurem, kui investeerin suuremaid summasid või teen rohkem investeeringuid?

Mida varem investeerid, seda suurem võimalus on võita, kuid saad vaid ühe pääsme igale loosimisele. Nende vahel, kes investeerivad perioodil 4.11.2019–31.01.2020, loosime iga nädal ühe võitja.

Lisaküsimuste korral võta meiega kindlasti ühendust – aitame rõõmuga! Kirjuta meile aadressil [email protected] või helista (tööpäeviti kell 9-17) telefonil +44 1568 6300 06.

*Investeerimine on alati seotud riskidega ning investeeringud ei ole tagatud. Tootlus on kuni 6,75%. Enne investeerimisotsuse tegemist tutvu ülevaatega riskidest siin, vajadusel konsulteeri spetsialistiga.