Novembris väljastati rohkem kui 17 miljoni euro eest laene

Statistika ja andmed

Erinevalt oktoobrist rekordit sel kuul ei püstitatud, kuid novembri tulemused olid siiski väga head. Kokku investeeriti Bondora platvormi kaudu 17 382 149 eurot. Ainsana kasvas sel kuul Portfellihalduri osakaal, mille kaudu investeeriti 1 851 232 eurot ja see on võrreldes möödunud kuuga 11,3% rohkem.

Investment by product - Nov 2019

Go & Grow taandus pisut

Endiselt investeeritakse enim Go & Grow’ kaudu, kuigi selle osakaal langes novembris pisut ja oli 72%, ehk 5% vähem kui möödunud kuul. Portfolio Pro kaudu investeeriti sel kuul küll natuke vähem, kuid tema osakaal tõusis siiski möödunud kuu 15% juurest 17% juurde. Enim kasvas investeeringute osakaal Portfellihalduri kaudu.

November investment by product - 2019
October investment by product - 2019

Numbrid püsivad

Kuigi Go & Grow’ osakaal novembris veidike vähenes, on see endiselt ülekaalukalt investorite eelistatuim toode. Portfolio Pro’d ja Portfellihaldurit kasutatakse vähem ning API kasuks otsustavad vaid kõige tehnikateadlikumad. Tundub, et see trend lähikuudel ega ka uue aasta algul ei muutu.

Uuri lähemalt Bondora investeerimisvõimaluste kohta siit.

*Investeerimine on alati seotud riskidega ning investeeringud ei ole tagatud. Tootlus on kuni 6,75% aastas. Enne investeerimisotsuse tegemist tutvu ülevaatega riskidest, vajadusel konsulteeri finantsnõustajaga.