Kas saan oma olemasolevad Bondora investeeringud Go & Grow’ kontole üle tuua? – Bondora (Video)

Bondora uudised

Kas Sul on Bondoras investeeringuid, mida soovid Go & Grow’sse üle tuua? Kui kõik tingimused on täidetud, saad seda teha vaid nelja klõpsuga.

Vaata meie videot, et näha, kas vastad tingimustele. Kui video Sulle meeldib, anna sellest kindlasti teada.

Mõnedel investoritel on võimalik oma olemasolevad Bondora investeeringud Go & Grow’ kontole üle tuua. Bondora teeb Sulle tingimustele vastavate investeeringute kohta pakkumise ja siis saad need lisada oma Go & Grow’ kontole. Tingimustele mitte vastavad investeeringud jäävad Sinu Bondora portfelli:

  • Kui müüsid 25% või rohkem Portfellihalduriga teostatud investeeringutest, lisatakse Go & Grow’ kontole vaid need investeeringud, mis on graafikus (ehk laenuvõtja pole ühtegi makset võlgu).
  • Kui müüsid vähem kui 25% Portfellihalduriga teostatud investeeringutest, lisatakse Go & Grow’ kontole kõik portfellis olevad investeeringud, sõltumata sellest, kas nad on graafikus või mitte.

Saad need tingimused juhtpaneelil Investeeringute alt üle kontrollida.

Kui tingimused on täidetud, saad olemasolevad investeeringud Go & Grow’ kontole üle kanda nelja sammuga:

  1. Klõpsa juhtpaneelil Investeeringute nuppu
  2. Klõpsa sinist Lisa olemasolevad Bondora investeeringud Go & Grow’ kontole nuppu
  3. Kui pakkumise koostamine on võimalik*, teeb Bondora Sulle olemasolevate investeeringute likvideerimiseks ostupakkumise, mis põhineb investeeringute väärtusel. Võib juhtuda, et Sulle pakutakse väiksemat summat.
  4. Kui oled pakkumise üle vaadanud, klõpsa Aktsepteeri ja kanna olemasolevad investeeringud Go & Grow’ kontole üle. Kui oled pakkumise vastu võtnud, ei saa sellest enam taganeda. 
Bondora video

Selleks korraks kõik! Liitu kindlasti meie videokanaliga ja ära maga maha ühtegi uut videot.

Tänan vaatamast ja jätka investeerimist!