Võtame Su tööle! Päev Bondora peavärbaja, Leila Mälli elus

Bondora uudised

Tutvu Bondora superstaarideblogiseerias Bondora töötajatega, kes teevad Bondorast parima investeerimisplatvormi Euroopas! Näed, kui kirglikud nad oma töö suhtes on ja miks nad armastavad Bondorat, samuti saad teada põnevaid fakte. Loe, miks on Bondora viies superstaar nii eriline, kuidas ta valib välja kõige andekamad inimesed ja mis talle tema meeskonna juures kõige rohkem meeldib:

Bondora superstaarid #5 – Leila Mäll

👱🏼Bondoras alates: 2013

📣Amet: Vanem personalispetsialist & peavärbaja

🧑🏼‍🤝‍🧑🏼Osakond: Personal

Saage tuttavaks – Leila Mäll ehk meie professionaalne inimeste inimene!
Saage tuttavaks – Leila Mäll ehk meie professionaalne inimeste inimene!

Seitse aastat tagasi võttis Leila riski, et hakata personalitöötajaks ühes väikeses idufirmas nimega Bondora. Kolm aastat oli ta ettevõtte ainus personalitöötaja ning sai kõigega üksi hakkama. Praeguseks on temast saanud vanem personalispetsialist ja peavärbaja neljaliikmelises personaliosakonna superstaaride tiimis, kes armastab oma tööd väga. Risk on end ära tasunud …

Leila tavaline tööpäev näeb välja umbes selline:

Hommikuti joon alati ühe kohvi, muidu on midagi puudu. Siis hakkan päeva planeerima. Võtan tüki paberit ja kirjutan sinna üles kõik, mida pean tegema. See on väga vanakool, ma tean, eriti fintech-ettevõttes, kuid see on end nende seitsme aasta jooksul ära tasunud. Seejärel hakkan otsima inimesi kõikjalt ümber maailma, kes võiks meie kasvava meeskonnaga liituda.”

Leila on Bondoras mitmete asjadega tegelenud, kuid viimasel ajal keskendub vaid värbamisele, et leida parimad inimesed kiiresti. Seega kohtub ta e-kirja, videokõnede ja telefoni teel, aga ka näost näkku päeva jooksul mitmete inimestega. Mõne jaoks võib see tunduda kohutav, kuid inimeste inimesena naudib Leila just seda kõige rohkem:

“Kõige parem osa minu tööst on kohtumine paljude toredate ja andekate inimestega ning pidev õppimine ja väärtuse loomine ettevõtte jaoks.”

Üks asi, mida ta uute inimeste tundmaõppimisest ehk rohkemgi naudib, on töötamine personaliosakonna superstaaride tiimis. Bondora kontorisse sisse astudes mõistad õige pea, kus nad asuvad. Sealt kostab alati naeru ja itsitamist:

“Mul on hea meel, et mu tiim on nii suur osa mu elust. Nad aitavad mul keskenduda ja ükski päev ei möödu ilma hea naljata.”

📚 Leila raamatusoovitus:

“Never Split the Difference”, Chriss Voss – raamat annab suurepärase õppetunni läbirääkimistest ja sellest, kuidas seda erinevates olukordades teha.

Investeerib Bondora töötajatesse

Leila ei ole alati teadnud, et tahab teha personalitööd. Kuid ta on end alati pidanud inimeste inimeseks, seega oli see tema jaoks loogiline valik. Kuigi inimestega töötamine pole vahel lihtne, on see seda väärt:

“Kui töö Bondoras teeb neid rõõmsaks, siis see ongi parim tunne maailmas. Siis tead, et oled midagi õigesti teinud.”

Leila ise on samuti Bondoras väga õnnelik. Talle meeldib olla osa kasvavast ettevõttest, kus töötab palju erinevaid ja kirglikke inimesi, kel sära silmis ja unistused helged. See on rahumeelne keskkond, kus saab olla selline, nagu Sa oled. See ongi parim nõuanne, mis ta kunagi saanud on: “Usu endasse – nii jõuad kaugemale. Saavutad palju rohkem, kui tead, kes oled ja mida suudad teha.”

Mis on Sinu lemmik Bondora väärtus?

“Üks meeskond! Ma pole kunagi töötanud kohas, kus kolleegid pole lihtsalt kolleegid, vaid ka sõbrad. Rõhutan seda alati ka värbamise ja tööga kohandumise protsessis, sest minu meelest peavad Sind ümbritsema head inimesed, kui tahad olla parim versioon endast, ja Bondoras just nii see on.”

Hea küll, aitab tööst. Lähme isiklikumaks!

Ananass pitsa peal?

Muidugi! See teeb pitsa nii mahlaseks.

Mis on Sinu lemmiktoit?

Pasta bolognese parmesani juustuga – tõeline hea tuju toit.

Millist toitu keeldud söömast?

Ma ei armasta mereande. Kala küll, aga kõik teised elukad jätavad mind täiesti külmaks. 😅

Mis on Sinu hingeloom?

Ma arvan, et olen natuke nagu lõvi. 🦁 Olen oma inimeste ja territooriumi suhtes väga kaitsev, ja kui keegi ületab piiri, oskan hambaid näidata. Samas naudin väga elu päikese all ja päeva rahulikku kulgemist.

Nüüd tead meie legendaarset professionaalset inimeste inimest veidi paremini. Tema esmane roll on küll värbamine, kuid ta hoolitseb alati selle eest, et Bondora töötajad oleksid õnnelikud ja rahul. Aitäh, et võtsid selle töö seitse aastat tagasi vastu, Leila. Oleme Sinu üle väga õnnelikud.

Juba järgmisel kuul Bondora superstaaride ⭐️  6. osa.

Artiklis avaldatud vaated ja arvamused on seotud vaid selle inimesega ega väljenda Bondora ametlikke seisukohti.