Pea 8 miljonit – Bondora väljastas novembris rekordsummas laene

Statistika ja andmed

Pühade eel lööb Bondora tõusvate numbritega endiselt laineid. Novembris väljastati 7 984 070 euro eest uusi laene, mis varjutab kergelt möödunud kuul saavutatud summa 7 802 163 eurot.

EUR amount table - November 2018

Go & Grow jätkab tõusuteel

Oma nimele au tehes kasvab Go & Grow’ populaarsus Bondora investorite seas jõudsalt ja sellest on saanud kahtlemata kõige populaarsem investeerimismeetod. Koguni 57% selle kuu investeeringutest tehti Go & Grow’ kaudu, mis pakub investoritele püsivat, stabiilset kasvumäära ning mugavat automaatset investeerimist.

Kokku investeeriti Go & Grow’ kaudu Bonora laenudesse 4 515 455 euro eest. See on rohkem kui 15% tõus võrreldes möödunud kuuga. Üha enam investoreid paigutab aina suuremaid summasid Go & Grow’ kontole.

November originations - Bondora

October originations - Bondora

Teised portfellid kahanesid

Pea kogu Go & Grow’ kasv on tekkinud Portfellihalduri arvelt, mille populaarsus langes taas 6%, nii et selle osakaal jäi 21% peale. Samuti langes Portfolio Pro, kuid ainult 1% võrra, 21% peale, mis on peaaegu võrdne Portfellihalduri osakaaluga. API-investeeringud püsisid Bondora platvormil muutusteta, 1% juures.

Pilgud pühadel

Seoses eelseisva pühadeperioodiga tõusevad ilmselt investorite kulud reiside, kinkide ja muu peale. Seetõttu huvitab neid sel ajal võimalus oma raha kiiresti kätte saada. Mis teeb jällegi Go & Grow’st suurepärase investeerimisvaliku. Kuna Go & Grow’ kontolt saab raha palju kiiremini kätte kui muude investeerimismeetodite puhul, siis on see ideaalne võimalus pidude hooajal rahale lihtsasti ligi pääseda. Niisiis ootame seoses pühadega Go & Grow’ populaarsuse jätkuvat kasvu.

Kui tahaksid samuti Go & Grow’ konto avada, saad selle kohta lähemalt lugeda meie kodulehel siin.

Investeerimine kõigile

Pühademeeleolus tahaksime meelde tuletada, et Bondora pakub alati Sinu vajadustega sobivat ühisrahastusteenust. Kui oled juba kogenud investor, investeerid alles esimest korda, või jääd kusagile sinna kahe vahele – Bondoral on ikka Sulle midagi pakkuda.

Go & Grow – Go & Grow’ teenuse alustalad on stabiilsus ja kasutuslihtsus. 6,75% tootlus* ja mudel, kus investor ei pea midagi otsustama, teevad Go & Grow’ kasutamise nii lihtsaks, et see sobib kõigile. Lisaks on raha ka lihtne kätte saada ja seetõttu pole üllatav, et Go & Grow’st on kiiresti saanud Bondora kõige populaarsem toode.

Portfellihaldur – Portfellihaldur on vahepeatus täielikult automatiseeritud ja kasutaja kontrollitud investeerimise vahel. Investeerija saab ise otsustada näitajate üle, nagu riskiprofiil, maksimaalne investeering laenu ja rahavaru summa, kuid ülejäänu toimub automaatselt. Sobib investoritele, kes soovivad ka ise pisut investeerimisprotsessis osaleda, kuid pole veel valmis kujundama täielikult kohandatud investeerimisportfelli.

Portfolio Pro – Portfolio Pro on suurepärane valik neile, kes soovivad oma investeerimisotsuseid rohkem kontrollida. Portfolio Pro kasutajate käsutuses on palju erinevaid filtreid, mille abil määrata laenu sobivust oma portfelliga. Filtriteks võivad olla: riik, Bondora reiting, laenu kestvus, maksimaalne investeering laenaja kohta, intress ja muud. Nii saavad investeerijad oma investeerimisstrateegiat ise kujundada.

API – API kaudu tehtud investeeringute puhul saab kasutaja seadistada kõik oma investeerimiskriteeriumid ning kujundada uusi ja paremaid strateegiaid. API kasutamine nõuab aga arvestatavaid programmeerimisoskusi, seega kasutavad seda vähesed Bondora kliendid.

* Investeerimine on alati seotud riskidega ning investeeringud ei ole tagatud. Tootlus on kuni 6,75%. Enne investeerimisotsuse tegemist tutvu ülevaatega riskidest, vajadusel konsulteeri spetsialistiga.