Portfellihalduri investeeringuid septembris terve miljon

Statistika ja andmed

Septembris kasvas investeeringute hulk ja kokku investeeriti 2 968 622 eurot. Investorite lemmik oli Portfellihaldur, nagu ka augustis. Seekord ületas investeeringute summa sinna ühe miljoni piiri ning oli 1 159 262 eurot.

Portfellihalduri investeeringute hulk on seega jõudnud kriisieelsele tasemele
Portfellihalduri investeeringute hulk on seega jõudnud kriisieelsele tasemele.

Pärast 2020. aasta märtsi pole Portfellihalduri investeeringute summa nii kõrge olnud. Ka Portfolio Pro populaarsus tõusis ning kokku investeeriti 966 668 eurot. Ehk ületab ka see tuleval kuul ühe miljoni piiri?

	Investeerimine erinevates toodetes, september
Investeerimine erinevates toodetes, september

Portfolio Pro oli septembris populaarsuselt teine toode ning investeeringute summa tõusis 8,7%. See on peaaegu 180-kraadine muutus möödunud kuu 9% langusest. Portfellihaldur oli aga kuu staar ning kasvas 17,5%. Viimasele kuulus ka 38% osakaal kõigist investeeringutest, mis on 2,0% tõus võrreldes möödunud kuuga.

Vastupidiselt Portfellihalduri ja Portfolio Pro osakaalude tõusule, vähenes investeerimine Go & Grow’ ja API kaudu. Go & Grow’ langus oli väike, vaid 3,6%, API oma 17%.

September. Portfellihalduri osakaal tõuseb veelgi
September. Portfellihalduri osakaal tõuseb veelgi
August. Portfellihaldur moodustas suurima osa investeeringutest
August. Portfellihaldur moodustas suurima osa investeeringutest.

Go & Grow’ investeeringute summa langes septembris juba teist kuud järjest, kuid see on pärast juulikuu 286,2% tõusu täiesti normaalne.

Tee Go & Grow’ maksed automaatseks

Elad kindlasti kiiret elu ning Sul pole aega oma investeeringuid iga päev jälgida. Seepärast töötame pidevalt kiirema ja murevabama investeerimiskogemuse nimel. Üks võimalus on aktiveerida Go & Grow’ automaatsed maksed.

Kui aktiveerid automaatsed maksed, investeerib see Sinu eest Rahakotis oleva raha Go & Grow’ kontole.* Kas pole tore! Nüüd ei jää Sa ilma ühestki tootlusprotsendist, kui peaksid Go & Grow’ kontole raha kanda unustama.

Children future

Automaatsete ülekannetega töötab raha Sinu jaoks iseseisvalt ja parimal moel. Tahad kohe investeerima hakata? Loe Go & Grow’ kohta lähemalt siit.

*Tähelepanu! Isegi, kui Rahakotis on raha rohkem, tehakse automaatsete maksetega ülekandeid vaid Go & Grow’ makselimiidi piires.

Jätkusuutlikkus ennekõike

Hetkel keskendub Bondora jätkusuutlikkusele ega püüa eksponentsiaalseid kasvunumbreid. Tootlus kuni 6,75%* aastas on endiselt meie lipulaev. Oleme kindlad, et see jääb nii ka tulevikus.

Loe lähemalt Go & Grow’ ja teiste Bondora toodete kohta siit.


Related posts