Portfolio Pro püstitas uue rekordi

Statistika ja andmed

Tere tulemast lugema meie igakuist blogipostitust rahastusstatistika seeriast. Seekord räägime kõige populaarsematest investeerimismeetoditest, mida meie kliendid jaanuaris kasutasid ja millised on muutused võrreldes eelmise kuuga.

funding-in-january-2018

funding-in-december-2017

Järgides detsembrikuu trendi, jätkab Portfolio Pro edasitormamist ja selle tööriista abil tehtud investeeringute protsent on jälle tõusnud. Nüüd, kui Portfolio Proga tehtud investeeringuid on 41% koguinvesteeringutest, on portfellihalduriga tehtud investeeringud sellega kooskõlas vähenenud ning nüüd moodustavad need 58% koguinvesteeringutest, mida on 2% vähem kui detsembris. Võimalik selgitus sellele on, et investorid on otsustanud olla oma investeerimisstrateegiate juures aktiivsemad ja katsetada uuel aastal Portfolio Pro kasutamist.

Kui sa veel ei tea, mis neid kahte eristab, siis siin on sellest lühikokkuvõte:

Portfellihaldur – Vali lihtsalt strateegia, mis ulatub ülikonservatiivsest kuni oportunistlikuni, seejärel investeeri raha ja ongi valmis. Edaspidi ei pea sa ise midagi haldama, kuna portfellihaldur teeb kõik sinu eest ära. Kui sa tahad oma kontole jätta kindla summa, mida ei edasi ei investeerita, ava Seadistused ja liiguta Rahavaru nupp soovitud summa peale. Nii lihtne see ongi!

portfolio-manager-strategy

Portfolio Pro – Sellega on sinu käes rohkem kontrolli. Vali riskitase, millesse sa tahad investeerida (alates AA kuni HR), seejärel vali eelistatud riigid ja laenupikkus ning ongi valmis. Kui sa soovid, siis sa saad lisada veel mõned reeglid, nagu laenule rakendatud intressimäära vahemik ja pakkumise suurus. Seejärel anname me sulle oodatava tootlusvahemiku koos jaotusega, mida võib oodata valitud kriteeriumite puhul.

portfolio-pro-filter

Et saada põhjalikum võrdlus nende kahe vahel, vaata videot.

API kaudu tehtud investeeringud jäid stabiilselt 1% juurde koguinvesteeringutest. Kuna selle valikuga investeerimiseks on vaja tehnilisi oskusi, siis me ei arva, et see number hakkab iga kuu kõikuma, nagu on näha olnud teiste investeeringuvõimaluste puhul.

Mis on sinu lemmikmeetod? Anna meile sellest teada kommentaarides.