Pühadekuul investeeriti üle 15 miljoni euro

Statistika ja andmed

Detsembris väljastas Bondora 15 972 966 € eest laene. Juba teist kuud järjest tõusis Portfellihalduri kaudu tehtud investeeringute summa, mis oli seekord 8,4% kõrgem ehk 2 007 383 €. Ka Portfolio Pro kaudu investeeriti rohkem ehk 3 026 054 € eest. Ainsana langesid Go & Grow’ investeeringud ja seda 13,7%. Nende kogusumma oli 10 785 295 €.

Investment by product - December 2019

Portfolio Pro ja Portfellihaldur kasvavad

Juba kolmandat kuud järjest on Bondoras märgata sama trendi. Go & Grow on endiselt kõige populaarsem, kuid selle osakaal väheneb. Portfolio Pro ja Portfellihaldur aga koguvad mõlemad tuure. Go & Grow kaotas 4% oma 68% osakaalust. Portfellihaldur ja Portfolio Pro aga kasvasid mõlemad 2% ning nende osakaalud olid vastavalt 12% ja 19%.

Share by product - Nov 2019
Share by product - Dec 2019

Investorite enesekindlus tõuseb

Portfellihaldur ja Portfolio Pro kasv näitab investorite soovi ise oma investeeringute üle kontrolli omada. Mõlema tootega on investeerimiskogemus isiklikum ja kohandatum, kuigi nõuab rohkem aega. Sellegipoolest kasutatakse neid tooteid oluliselt vähem kui Go & Grow’d, mis on endiselt enimnõutud investeerimisvahend.

Uuri lähemalt Bondora investeerimisvõimaluste kohta siit.

*Investeerimine on alati seotud riskidega ning investeeringud ei ole tagatud. Tootlus on kuni 6,75% aastas. Enne investeerimisotsuse tegemist tutvu ülevaatega riskidest, vajadusel konsulteeri finantsnõustajaga.