Rahakott on nüüd aktiivne! Ja teised Bondora edusammud oktoobris

Bondora uudised

Oktoober on peaaegu lõppenud ja Bondora jaoks tähendas see uue teetähise saavutamist, oodatud tööriista avalikustamist ning kahe väga põneva loo jagamist. Kas oled kuu kokkuvõtteks valmis? Hakkame pihta!

Rahakott on aktiivne ja näeb hea välja.
Rahakott on aktiivne ja näeb hea välja.

Rahakott on kohal

Kas oled oma Go & Grow’ lehel midagi uut märganud? See on Rahakott, uus tööriist, mille eesmärk on anda Sulle täpne ülevaade sellest, kuidas kontol läheb. Oleme seda juba natuke aega väiksemas investorite ringis testinud, kuid nüüd jagame kõigiga!

Rahakotis näed raha, mis on Sinu Go & Grow’ kontol väljamakseks saadaval. Samuti kuuluvad sinna juurde järgmised täiendused:

  • Tootluse jälgimine reaalajas
  • Uus kujundus, kus kõik tähtsamad numbrid on ühes kohas
  • Vähetõenäolisel juhul, mil väljamaksed pannakse ootele, näed töölaual täpselt, kui palju raha on ootel, kui palju kontol
  • Eesmärgi täitmise graafik aitab edusamme visualiseerida
  • Ülekanne Rahakotti on uus ja lihtne viis oma Go & Grow’ kontot likvideerida: klõpsa triibulist ikooni, vali Ülekanne Rahakotti ja kinnita summa.

Kui Sa pole seda veel teinud, logi kohe sisse ja vaata, milline Su uus Go & Grow’ juhtpaneel välja näeb 🤩.

Tublid saavutused

Oktoobris saavutasime uue teetähise – Bondorat usaldab nüüd üle 140 000 investori. Sellisest inimeste arvust piisaks Berliini olümpiastaadioni täitmiseks … Kaks korda! Vau! 🤩

Kaks sellist staadionitäit on paras hulk!
Kaks sellist staadionitäit on paras hulk!

Muide, üle 6500 investori on hakanud meie jälgijaks ka Instagramis. See on rohkem kui pool seatud kümne tuhandesest eesmärgist! Tahame luua postitusi, mis on informatiivsed, huvitavad, lõbusad või kõike korraga 😉 Kui Sa meid veel ei jälgi, paranda see viga kohe.

Jälgi meid @bondora_capital

Kindlasti heida pilk ka meie stooridele – seal näed, kuidas elu Bondoras päriselt käib. Need on kaadritagused hetked, mida peab nägema. Oleme Instagramis @bondora_capital

Jälgi meid @bondora_capital
Jälgi meid @bondora_capital

Saksamaa parim investeerimisblogija jagab oma strateegiat

Sel kuul oli meil hea meel tervitada külalisblogijat Claus Lehmanni. Claus on ühisrahastuslaenude ekspert ning kirjutanud selles valdkonnas juba alates 2007. aastast.

Clausi artikkel meie blogis räägib tema kogemusest Bondoras investeerimisest praegustel keerulistel aegadel. Ta jagab ka oma arvamust selle kohta, mida tulevatel kuudel oodata. Kahtlemata lugemist väärt.

E-posti turunduse superstaar räägib oma tööst

Saad e-kirju kindlasti igasgustelt ettevõtetelt. Bondoras püüame alati saata õiged e-kirjad õigetele inimestele, õigel ajal, leides selleks õiged sõnad. Selles pole keegi osavam kui Özgün Akay, meie päriselu e-kirjakasti Superman!

Özgün jagab Bondora superstaaride osas seda, mis tunne on tegutseda ajale jalgu jäävas e-kirjade programmeerimise maailmas ning seda, mis tunne on aidata inimestel oma finantseesmärke saavutada. Kahtlemata inspireeriv ja LÕBUS lugemine.

Ongi selleks kuuks kõik! Jälgi kindlasti nii meie blogi kui ka Instagrami ning hoia end Bondora eluga kursis! Täname lugemast, jätka investeerimist ja kohtumiseni!