Rohkem kui 60 000 investorit! Järjekordne rekordkuu Bondoras

Statistika ja andmed

Kaks kuud võivad teineteisest erineda kui öö ja päev. Pärast loidu veebruari tegid meie investorid märtsis erakordse investeerimisrekordi – kokku investeeriti ajaloo suurim summa 9 731 970 eurot, mis on 28% rohkem kui kuu tagasi. Lisaks on Bondoral käesoleva blogi kirjutamise hetkel kokku 60 184 investorit. Võimas!

Investeeringud kasvasid kõikjal. API-ga tehtud investeeringud peaaegu kolmekordistusid ja investeeritud summad olid suuremad ka nii Portfellihalduris kui Portfolio Pro’s. Kõige tublima spurdi tegi aga Go & Grow, kus märtsis investeeriti lausa 1 562 780 eurot.

Total originations chart - March 2019

Go & Grow taas tõusuteel

Kui möödunud kuul eelistati Portfellihaldurit ja Portfolio Pro’d, siis märtsis toimus muutus taas Go & Grow’ kasuks, kus investeeringute osakaal tõusis 49% juurde, mis on 4% rohkem kui möödunud kuul. Ka Portfolio Pro suutis oma osakaalu 26% peale tõsta, mis on 1% kasv. Kahanemismärke näitas märtsis vaid Portfellihaldur, mille osakaal langes 29% pealt alla 24% peale. Kuigi API-investeeringuid oli peaaegu kolm korda rohkem, oli nende osakaal endiselt 1% kõigist investeeringutest.

Funding by product Feb 2019
Funding by product March 2019

Investorid naasevad tõhusa tootluse juurde

Muutus võrreldes möödunud kuuga on tohutu. Veebruaris võis tunduda, nagu oleks investeeringud languses, kuid tuleb välja, et see oli vaid väike hälve, sest märtsis tõusid Bondora investeeringud taas märkimisväärselt.

Go & Grow’ püsiv ja hea tootlus* ning automaatne investeerimismeetod, mis lubab investoril endale oluliste asjadega tegeleda, on atraktiivsed. Go & Grow’ populaarsuse kasv võib olla seotud ka uute investorite pealekasvuga, kes ühisrahastusest alles esimest korda kuulevad ning esmakordselt selle uue ja teistsuguse investeerimisega käe valgeks teevad. Alati tuleks aga enne Bondora ühisrahastuse laenudesse investeerima hakkamist end teemaga kurssi viia.

Uuri lähemalt Bondora investeerimisvõimaluste kohta siit.

* Investeerimine on alati seotud riskidega ning investeeringud ei ole tagatud. Tootlus on kuni 6,75%. Enne investeerimisotsuse tegemist tutvu ülevaatega riskidest, vajadusel konsulteeri spetsialistiga.