Tähelepanu, valmis olla, start! Saage tuttavaks 15. Bondora superstaariga – Kristo Leemets

Bondora uudised

Sel kuul alustame jooksuga! Teie ees on Kristo Leemets – arendusmeeskonna juht ja Bondora 15. superstaar. Bondora Superstaaride blogiseerias räägime bondorakate kirest oma tegemiste vastu, sellest, miks nad armastavad oma tööd ning jagame paljut muud põnevat, mida Sa nende kohta enne ei teadnud. Nagu pilt ütleb, meeldib Kristole joosta. Ja ta on selles ka päris hea. Loe edasi ja saad teada, kuidas tal sellel võistlusel läks.

Kristo elu moto on: "Ole lahke nii enda kui teiste vastu."
Kristo elu moto on: “Ole lahke nii enda kui teiste vastu.”

15. Bondora superstaar – Kristo Leemets

👱 Bondoras alates: 2019

🤝 Amet: Arendusmeeskonna juht

🎵 Meeskond: Rhapsody

Kristo liitus Bondoroga 2019. aasta juulis turundusmeeskonna arendajana. Sealt peale on ta töötanud kahe erineva meeskonna liikmena erinevates projektides, sealhulgas investortoodete, rahapesu tõkestamise ja uue mobiiliäpi arendamise kallal. 2021. aasta veebruaris asus ta ametisse Rhapsody arendusmeeskonna juhina.

Selline on Kristo tavaline päev:

Päev peab algama tassi kohviga. Olen tõeline kohviarmastaja. Kui kofeiinilaks käes, vaatan Asanast, kuidas tiimil ülesannete täitmisega läheb ja vastan tooteomaniku Aleksandra küsimustele. Kui muutusi ei ole, jätkan enda ülesannetega – uute lahenduste loomise, vanade probleemide lahendamise või juhikohustuste täitmisega.

Mis on Sinu töö juures kõige rohkem rahuldust pakkuv?

Usun, et enamik arendajaid, ja mina nende seas, tunnevad suurimat rahuldust, kui saavad luua midagi uut, mis teeb klientide elu lihtsamaks, paremaks või mugavamaks. Minu jaoks on koodi kirjutamine kunst. Naudin loomist ja seda, kuidas loodu ellu ärkab ning vastu võetakse.

Kumb on keerulisem – kõige raskem osa Sinu tööst või kodus oma põnni magama panemine?

Kindlasti kõige raskem osa minu tööst 😄

Mis on Sinu lemmik Bondora väärtus?

Raske küsimus, sest pean neist kõigist lugu. Kui pean aga valima, siis ehk “Üks meeskond”. Seda seetõttu, et kui vaja, tuleb tavaliselt appi mitte üks, vaid ikka mitu inimest oma ideede, lahenduste ja võimalike parandustega.

Kui saaksid uuesti ülikooli minna, mis eriala siis valiksid?

Mulle meeldiks õppida mängima trummi või klaverit.

Kristo raamatusoovitus:

Can’t Hurt Me: Master Your Mind and Defy The Odds”, David Goggins

Hea küll, aitab tööst. Lähme isiklikumaks!

Kes on sinu hingeloom

🐈 Mulle meeldivad kassid, aga ma ka samastun nendega. Kui vaja, võin olla väga armas, lahke ja sõbralik, kui vaja, näitan küüsi.

Mis on sinu lemmiktelesaade?

Mul ei ole vist ühtegi, ent armastan komöödiaid. “Friends” ajab mind kõige rohkem naerma. Olen kõik kümme hooaega kolm korda läbi vaadanud.

Kas ananassil on asja pitsa peale?

Maailm EI ole lame. See on fakt. Ananass EI ole mõeldud pitsa peale. See on absoluutne tõde.

Mis on sinu lemmiktoit?

Peaaegu kõik India või Mehhiko köögist. Armastan julgeid maitseid ja vürtse.

Millist toitu keeldud söömast?

Seeni. See on kõige arusaamatum toiduaine minu jaoks. Tekstuur on imelik ja mingit maitset neil ka ei ole. Milleks selline toit?

Mis on midagi, mida tahaksid teha, kuid on natuke hirmuäratav?

Kui midagi proovida tahan, siis teen seda. Ma ei karda midagi ja olen alati avatud uutele kogemustele.

Kuidas veedad töölt vaba aega?

Praegu proovin võimalikult palju olla koos oma väikese tütrega, sest kuuldavasti kasvavad nad liiga kiiresti. Samuti naudin spordi vaatamist ja harrastamist. Viimastel aastatel olen tegelenud tõsisemalt jooksmisega ja proovinud saavutada kiiruseid ja läbida distantse, mis tundusid erialase treeninguta võimatud.

Mis lugu siis selle võistlusfotoga on?

See on tehtud Riia maratoni finišis, mille lõpetasin enda jaoks uskumatu ajaga (3:11). Sellel on näha kogu tunnetemeri ja kergendus, mida tundsin.

Ja ongi kõik! Kristo on järjekordne näide sellest, kuidas bondorakaid huvitavad paljud asjad, sealhulgas Bondora Euroopa parimaks veebipõhiseks investeerimisettevõtteks muutmine. Järgmisel kuul tutvume 16. Bondora superstaariga! ⭐️

Artiklis avaldatud vaated ja arvamused on seotud vaid selle inimesega ega väljenda Bondora ametlikke seisukohti.