Hei, sõbrad! Saage tuttavaks – Mirjam Palvadre, 12. Bondora superstaar

Bondora uudised

„Kas kõigile on teada, mis aeg nüüd on?” Käes on Bondora superstaaride aeg! Sel kuul õpime lähemalt tundma Mirjam Palvadret, meie imelist büroojuhti ja 12. Bondora superstaari. Meie Bondora superstaaride blogiseerias räägivad Bondora töötajad kirest oma töö vastu, miks neile meeldib just Bondoras töötada ning endast muid lõbusaid lugusid.

Mirjami moto: „Vahel kaotame. Aga me võidame alati.”
Mirjami moto: „Vahel kaotame. Aga me võidame alati.”

Bondora superstaar nr 12 – Mirjam Palvadre

👩 Bondoras alates: 2020

🔨 Amet: büroojuht

🧑🏼‍🤝‍🧑 Osakond: personal

Mirjam liitus Bondoraga 2020. a aprillis. Büroojuhina on Mirjamil mitmesuguseid erinevaid ülesandeid. Kui Bondora oleks maja, oleks Mirjam samaaegselt nii meie usaldusväärne majahaldur, tegus perenaine ning samuti, mis kõige olulisem, suurepärane majakaaslane ja hea sõber. Loe edasi, kuidas Mirjam hoiab meie kontoris kõike igapäevaselt toimimas.

Mirjami tüüpiline tööpäev on umbes selline

Kontorisse jõudes joon alustuseks tassi kohvi või Red Bulli, kui vajan sel päeval rohkem energiat, ja siis …

  • … läheb kliimaseade katki …
  • … ei saa kliendid ja kullerid majja, sest fonolukk ei tööta …
  • … on tarvis midagi mõõta või parandada …
  • … tekivad korraga kolmel Bondoralasel IT-probleemid …
  • … on mul koosolekuni järsku jäänud alla minuti …
  • … jõuab kohale tehnik, aga mul ei tule enam meelde, miks ma ta üldse kutsusin …
  • … avastan, et olen leppinud koosolekuga samale ajal mitu kohtumist …
  • … tuleb Pärtel mingisuguse ebahariliku sooviga …

Kui nüüd kõik rahuneb ja saan laua taga hinge tõmmata, loen meilid ja Asana ülesanded läbi.

Pole ebatavaline kuulda meie tiimi nurgast naeru ja näha, et oleme kõik naerust pisarates. Tööriistade, kruvide ja igasuguste vidinate hoidmiseks sain tiimilt täitsa oma Tim „töömees” Taylori tööriistavöö. Oleme üksteisele alati abiks, kui töö hakkab kellelgi üle pea kasvama, ja tänu sellele on asi seda kõike väärt.

Soovin tänada ka Kristot, kes on aidanud mind esimesest päevast IT-küsimustega ja raskete asjade tõstmisega. #ExtendedHR 🏆 Loodan, et minu naljad on olnud piisavaks vastutasuks.

Räägi meile ühest piinlikust momendist Bondoras

Minu viimasel töövestlusel rääkis Helena (personalijuht) sellest, kuidas ta naudib lasketiirus käimist. Ma mainisin siis möödaminnes, kuidas käisin onuga jahil konni laskmas. Ma ei olnud seda kunagi kellelegi rääkinud, sest tegu pole just teemaga, millega oleks lihtne seostuda.
🤦🏻‍♀️ Olin 99% kindel, et rikkusin selle vestlusega oma šansid ja mind ei valita. Kuid õnneks läks teisiti ja siin ma olen!

Mis meeldib Sulle Bondoras töötamise juures kõige enam?

See on imeline tunne, kui saad projektiga valmis ja tulemus on parem kui ootasid. Kontori laiendamine oli täis ettenägematuid katsumusi, probleeme ja viivitusi ning ohtralt läbirääkimisi, kuid see on projekt, mille üle tunnen kõige rohkem uhkust. See on nagu matemaatikaülesanne – eesmärk on leida X, aga lahenduskäik on vaba ja täielikult enda otsustada.

Mis on Sinu lemmik Bondora väärtus?

 Ei mingit jama!

📚 Mirjami raamatusoovitus:

Kolm sõpra – Erich Maria Remarque

Mirjami töölaud ja tööriistavöö.
Mirjami töölaud ja tööriistavöö.

Võta kiiver peast ja puhka

Ananass pitsa peal?

Kas konnajaht peaks olema lubatud?

Mis on Sinu lemmiktoit?

Mul ei ole otsest lemmikrooga, kuid juhul, kui peaksin midagi sööma iga päev elu lõpuni, ei ütleks ma ära traditsioonilisest hakklihapirukast.

Millist toitu keeldud söömast?

Kui aga võistleksin Hirmu faktoris, võiksin süüa võidu nimel mida iganes. Kuid maksakaste. Iuuuu 🤢

Mida tahaksid teha, kuid kardad?

Kõik, mis on seotud kõrgusega. Mul oli ükskord halb kogemus, kui hüppasin Rummu karjääris kõrgelt hoonelt ning olen sellest peale kõrgust kartnud.

Räägi meile ka oma karvastest sõpradest 🐾🐾

Minu koer Lexi elab rihmavaba elu ning saab vabalt metsas ringi joosta. Kui tema kõrval kõnnid, hüppab ta esikäppadega õhku, et Sult paisid nuruda. Sul kaob ajataju, sest ta on nii armas ja nunnu. Kass Lotta on varjupaigast. Ta armastab inimeste lähedust ning käib minu ja Lexiga koos jalutamas.

Ja see ongi meie Mirjam „töönaine” Palvadre! Ta ei pruugi olla küll väljaspool maja nii kuulus kui kunagine USA menusarja „Kodu korda” peategelane. Kuid see ei muuda fakti kui oluline Mirjam on meile ja kui palju ta meie töötajate heaks teeb. Suur tänu Sulle Mirjam, et hoolitsed selle eest, et arvutid töötaks, kõhud täis, kõhud naerust kõveras ja kõige muu vajaliku eest.

Tule varsti tagasi, sest tuleval kuul tutvustame meie 13. Bondora superstaari ⭐️

Artiklis avaldatud vaated ja arvamused on seotud vaid selle inimesega ega väljenda Bondora ametlikke seisukohti.