See on Marco, 10 000 € 💰 võitja

Bondora uudised

Tänavu saabusid jõulud veidi varem 🎄 – novembris, kui meil täitus 10 000 jälgijat Instagramis! Sel puhul tõstsime ajutiselt Go & Grow’ sissemakse limiiti. Paljud kliendid kasutasid seda võimalust ja investeerisid. Ăśks õnnelik investor võitis ka palju raha! Saame temaga tuttavaks.

Võitjast

Marco on pärit Heidenheimist Saksamaalt, kuid elab praegu Stuttgartis ja töötab auditi assistendina. Vabal ajal meeldib talle kuulata taskuhäälinguid, mängida klaverit ja käia jõusaalis. Lisaks naudib ta sõitu oma 18-aastase Opel Corsaga.

Kuidas ta investeerib

Marco luges Bondora kohta ĂĽhest investeerimisblogist, mida jälgib. “Samal lehel oli juttu ka sellest kampaaniast, kuid ma ei investeerinud lootuses võita. Olin väga ĂĽllatunud, kui mulle helistati.”

Kõrge inflatsiooni aegadel on Marco meelest tähtis oma raha kaitsta. “Tavaliselt investeerin aktsiatesse, kuid Go & Grow on suurpärane toode, kuhu raha paigutada.” Ka Portfolio Pro on tema meelest väga tasuv investeerimisstrateegia.

Mis saab edasi

Marco kavatseb viia lõpuni oma õpingud ja seejärel sooritada audiitorieksami. “Olen võidu eest väga tänulik, sest saan nĂĽĂĽd vähem rahale mõelda ja magistrikraadi lõpetada.” Palju õnne Marcole haridusteel ja aitäh Sulle, et jätkad invsteerimist Bondoras!

Artiklis avaldatud vaated ja arvamused on seotud vaid selle inimesega ega väljenda Bondora ametlikke seisukohti.