September oli Bondoras hea kuu

Bondora uudised

Anname iga kuu ülevaate möödunud kuu statistikast, mis aitab Sul end Bondora andmetega kursis hoida. Septembris oli tõusu märgata kõikjal, alustades investeeringutest ja taastumismääradest ning lõpetades laenude väljastamise ja järelturu tehingutega. See annab investoritele meelerahu, et nende raha meie juures jätkuvalt kasvab. Loe lühikest kokkuvõtet septembrikuu statistikast ning mida see Sinu kui investori jaoks tähendab.

Septembris oli kasvu märgata kõikjal
Septembris oli kasvu märgata kõikjal.

Septembris liitus Bondoraga 3662 uut investorit ning neid on nüüd kokku 137 336. Kokku on Bondora kaudu investeeritud 382 miljonit eurot ning investorid teeninud viimase 11 aastaga rohkem kui 48 miljonit eurot kasumit.

Bondora investor stats

Septembris taastati sissenõude- ja võlamenetlusprotsessis kokku 64 890 makset ehk 655 976 eurot. See on ka kaheksas järjestikune kuu, mil taastatud maksete arv kasvab. Järjekordne kinnitus investoreile, et teeme kõik endast oleneva, et võlad saaks makstud ning investorite huvid oleks kaitstud.

Tõusis ka investeeringute summa, mis oli kokku 2 968 622 eurot. Augustiga võrreldes tõusid Portfolio Pro ja Portfellihalduri osakaalud, Go & Grow’ ning API omad aga langesid. Endiselt on kõrgeim Portfellihalduri kaudu investeeritud summa, mis on 1 159 262 eurot. Teisel kohal on Portfolio Pro 966 668 euroga. Go & Grow’ kaudu investeeriti 764 197 eurot.

Järelturu numbrid meenutavad juulit ja olid septembris taas tõusuteel. Tehingute koguväärtus ulatus 461 996,46 euroni. See on pisut rohkem kui augustis, seega aktiivsus on tõusnud.

Kokku väljastati Eestis septembris 2 968 622 euro eest laene, mis on augusti 2 763 081 euroga võrreldes hea kasv. Hetkel väljastatakse laene endiselt ainult Eestis, sest nii on majanduslikult ebakindlatel aegadel lihtsam tasakaalu hoida.

Kui need postitused Sulle meeldivad, jälgi meie blogi iga nädal, kus avaldame ka põhjalikumaid ülevaateid Bondora tegevuse kohta. Iga kuu vaatame lähemalt:

  • Taastumismäärasid
  • Investeeringute mahtu
  • Portfellide tootlust
  • Järelturgu
  • Väljastatud laene

Nii et loe ja kohanda oma investeerimisstrateegiat ning laenuportfelli eelistusi vastavalt.