Start-up’ist kuulsusesse – Bondora sai kümneaastaseks

Bondora uudised

“Bondora alustas ühikatoa start-up’ina ja nüüdseks on sellega liitunud rohkem kui 34 000 investorit üle maailma. Eriti tänan ma kõiki neid investoreid, kes on meiega olnud algusest peale – me alles alustame!”

Pärtel Tomberg, Bondora tegevdirektor ja asutaja

* * *

Bondora 10

Bondora asutati ülemaailmse finantskriisi kõrgajal – 11. märtsil 2008. aastal. Kuigi enamikule võis tunduda loogikavastane luua sellisel ajal uut finantsplatvormi, oli olemas selge vajadus teenindada kliente, keda pangad olid alt vedanud, ning raputada laiemat finantsökosüsteemi. Selle tulemusel sündis ühisrahastus, mis andis võimu üksikisikutele, lastes neil sisuliselt pangaks saada ning andes neile esimest korda ligipääsu tarbimislaenude turule.

Täna, kümme aastat hiljem, taastuvad pangad endiselt finantskriisist ning palju ühisrahastusplatvorme on tulnud ja läinud – vaid mõni neist saab öelda, et neil on üle kümne aasta pikkune ajalugu. Kuidas on nad seda saavutanud? Sellele on kolm vastust: tipptasemel tehnoloogia, turgu juhtivad intressimäärad ja ületamatu kliendikogemus.

Bondora achievements

Me pole kindlad, kas Bondorat saab endiselt liigitada start-up’iks, aga isegi kui me läheneme noorukieale, on start-up’i (ja kasvu!) mõtteviis levinum kui kunagi varem. See tähendab, et me täiustame järjepidevalt kõike investoritele pakutavat, et saada parimaks platvormiks kogu Euroopas.

Aitäh tervele meie investorite kogukonnale – järgmise kümne aasta terviseks!

Investeeri Bondoras juba täna