Täiustused Bondora blogis, suurem keeltevalik ja palju muud

Bondora uudised

1 – Go & Grow

Juunis jätkasime oma värskeima investeerimisvõimaluse Go & Grow‘ arendamise ja täiustamisega..

Go & Grow’ kasvukonto kasutamine on sama lihtne (kui mitte lihtsamgi) nagu traditsiooniliste investeerimismeetodite puhul ning pakub samal ajal muljetavaldavat tootlust: 6,75%* aastas. Lihtsalt pane raha kontole ning seejärel saad iga päev jälgida, kuidas tulu hakkab kogunema. Lisaks ei ole määratud miinimumaega, kui kaua Sa pead oma investeeringuid seal – saad oma konto iga kell lihtsa vaevaga likvideerida. Go & Grow’ kasvukonto parimad eelised:

  • Kiirem likviidsus – saad investeeringu hõlpsalt rahaks teha
  • Püstita endale eesmärk: sisesta algkapital, siis summa, mida plaanid iga kuu investeerida ning lõpuks ajavahemik, mille jooksul Sul on plaanis investeerida. Seejärel kombineeritakse need andmed meie pakutava tootlusega, et arvutada Sulle „potentsiaalse tulu“ summa.
  • Risk – madalam riskitase kui meie olemasolevatel toodetel – hajutatud investeeringud, mida toetab arenenud ja usaldusväärne tehnoloogia.
  • 6.75%* aastas – netotootlus on kuni 6,75%* aastas ja Bondoral ei ole nõuet sellest kõrgemale tootlusele – selle asemel investeeritakse ülejääv tulu uuesti ja pannakse reservi, et tagada pidevalt 6,75%* suurune tootlus aastas ning pakkuda investoritele kiiremat likviidsust.
  • Lisa volitatud isikuid – Go & Grow on meie teenuste hulgas ainulaadne, sest võimaldab investeerida koos sõprade ja pereliikmetega. Üheskoos saate investeerida unistuste puhkuseks Fidžil, lapse haridusfondi jaoks või uue kodu soetamiseks.
  • Vii olemasolev investeerimisportfell üle Go & Grow’sse – Bondora teeb pakkumise Sinu olemasoleva portfelli likvideerimiseks, mis põhineb selle hetkeväärtusel. See võib olla eriti kasulik neile, kes soovivad likviidset investeerimisportfelli ning samal ajal teenida muljetavaldavat tootlust.

2. Täiustused Bondora blogis

Bondora blogi kasvava populaarsuse tõttu muutsime kujunduse kasutajasõbralikumaks. Nüüd leiad Sa oma lemmikteemad erinevate kategooriate alt, nagu näiteks “Finantsnipid”, “Sissenõudmine ja võlamenetlus”, “Investorite lood” jne.

Vaata lähemalt siit.

Bondora blogi

3. Uus klienditoe veebileht

Bondora investorite hulk kasvab kuust kuusse, praegu on see arv ligikaudu 37 000. Selleks, et pakkuda klientidele kiiret ja sujuvat teenust, täiustame oma klienditoe lehte nii, et Sa leiaksid vajaliku info võimalikult vähese vaevaga – vastused tavalisematele küsimustele ja probleemidele, ilma et Sa peaksid võtma ühendust klienditoega.

Bondora abikeskus

4. Suurem keeltevalik

Selle aasta jooksul oleme teinud koostööd Bondora investorite ja tõlkijatega, et Bondora platvorm oleks kättesaadav 23 Euroopa keeles. Peagi saad Sa kontot kasutada oma emakeeles.

planned localization update

* Investeerimine on alati seotud riskidega ning investeeringud ei ole tagatud. Tootlus on kuni 6,75%. Enne investeerimisotsuse tegemist tutvu ülevaatega riskidest või konsulteeri vajadusel finantsnõustajaga.