Teenusetäiustamise ettepanekud, API uuendused ja teised muutused meie ühisrahastusportaalis

Bondora uudised

Teenusetäiustamise tööriist

Saame iga kuu investoritelt palju häid (ja mitte nii häid) ideid, kuidas oma platvormi parendada. Seda nii toodete, YouTube’i kanali sisu, avaldatud andmete kui ka kõige muu osas. Kuigi meile meeldiks kõik täiustusettepanekud ellu viia, oleme siiski olnud sunnitud neid tähtsuse järgi ritta seadma, võttes arvesse seda, mida soovivad investorid kõige enam ning millistest täiustustest võidaks rohkem investoreid. Seega töötame hetkel uue teenusetäiustamise tööriista kallal, mille kaudu saab tulevikus oma parimad ideed edastada otse Bondora meeskonnale.

Bondora-feature-request-tool

Lisaks on ideed nähtavad teistele investoritele, kes saavad nende poolt hääletada ja oma toetust avaldada. Enim hääli kogunud ettepanekud seatakse tähtsuse järjekorda ning vaadatakse arendusmeeskonna poolt üle. Seejärel muudame Sinu ettepaneku staatust, et Sa teaksid, kas see on kaalumisel, jõustamisel või tagasi lükatud. Samuti saab selle tööriista abil teavitada meid mistahes programmivigadest.

Üleval on ka väike eelvaade, milline süsteem välja nägema hakkab – rohkem infot õige pea.

API teavitused

Bondora saab Sinu rakendust nüüd kõikidest uutest toimingutest teavitada. Nii on oluliselt mugavam kasutada teenuseid, mis ei ole otseselt seotud API-päringute tegemisega, kuid mis kasutavad nende vastuseid. Lihtsustatuna tähendab see, et Sulle edastatakse andmed ilma, et peaksid neid ise pidevalt küsima. See säästab APIga investeerijate aega.

Bondora 24 keeles

Töö Bondora ühisrahastusportaali tõlkimise kallal 24 Euroopa keelde käib endiselt. Meie eesti-, inglis- ja saksakeelsed lehed on juba üsnagi terviklikud. Kuna investorite hulk kasvab jõudsalt (hetkel üle 40 000), siis soovime veebikogemuse muuta ühtemoodi sujuvaks ja loomulikuks kõikjal Euroopas.