2020. aasta enim küsitud küsimused, klienditoe kõrghetked ja muu, Kairi vastab

Bondora uudised

Tere! Mina olen Kairi Bondora investorsuhete tiimist. Püüame alati vastata kõigile Sinu küsimustele ningi pakkuda parimat klienditeenindust. Olen töötanud Bondoras juba mõnda aega (praeguseks 7 aastat). 🚀 Pean ütlema, et super äge teekond meeletult vahvas seltskonnas! #bondora

Nagu teame, on see aasta olnud veidi teistsugune … 

Vastukaaluks plaanin tänases postituses jagada vaid kõige rõõmsamaid hetki: meeskonna parimaid momente ja väikseid töövõite, uusi funktsionaalsusi ning investorite enim küsitud küsimusi. Samuti vaatame pisut tulevasse, 2021. aastasse. Aga hakkame pihta!

Kairi alustas assistendina, kuid on hiljem töötanud mitmetes osakondades ning juhib nüüd investorsuhete tiimi.
Kairi alustas assistendina, kuid on hiljem töötanud mitmetes osakondades ning juhib nüüd investorsuhete tiimi.

Heidame kõigepealt pilgu numbritele

Täpselt aasta tagasi oli Bondoral 93 000 investorit. Vaid ühe aastaga on see number tõusnud lausa 64% ulatudes juba üle 145 000 ning rõõmustav on näha, et kasvab iga päev.

“Tahaksin kogu meie meeskonna nimel tänada kõiki uusi ja pikaajalisi investoreid. Aitäh usalduse eest, et olete meiega.” 🤗

Paar nädalat tagasi saime väga häid uudiseid. Eesti ilmselt kõige olulisema ärilehe Äripäeva Eesti edukamate ettevõtete TOP 100 edetabelis on Bondora üldarvestuses 40. kohal ja kasvunumbrite järgi 15. kohal (2019. a. andmed). Niisiis, täname veel kord – Sinuta ei oleks see võimalik. 🎉🎉

Meie meeskonnal on kombeks nii suuri kui väikeseid kordaminekuid tähistada.
Meie meeskonnal on kombeks nii suuri kui väikeseid kordaminekuid tähistada.

Bondora 2020. aasta parimad hetked:

  • Edukas Investeeri ja sõida kampaania. Märtsis tõmbasime käima väga populaarse kampaania kahe võimsa rahalise auhinnaga. Enim pälvis tähelepanu muidugi peaauhind – BMW 330i. Meie tiimi liige Kristianne sõitis Austriasse autot õnnelikule võitjale Simonile isiklikult üle andma. Kampaania oli väga edukas ja kohtumine võitjaga meeldejääv. Palju õnne veel kord, Simon!
  • Uus klienditoe leht. Augustis hakkas tööle uus klienditoe leht, kust leiad hetkega vastused kõigile oma küsimustele. Enam ei pea vastuste saamiseks ootama. Mine lehele bondora.com/support, trüki küsimus sisse ja ongi valmis! Säästad aega ja leiad lahenduse hetkega.
  • Ilus uus kontor. Septembris näitasime maailmale oma uuenduskuuri läbinud kontoriruume (need on lihsalt liiga lahedad, et mitte jagada). Kui Sa pole seda postitust veel näinud, viska pilk peale sellele kiirele virtuaaltuurile, mida viib läbi Temmy investorsuhete tiimist.

Meeskonnast

Investorsuhete meeskonna jaoks on see olnud väga edukas aasta nii töös kui eraelus. Aasta algul seatud eesmärgid on kõik õnnelikult täidetud! ✨

Kliendirahulolu on meie jaoks kõige tähtsam ning suurima rõõmuga teatan, et rahulolu klienditeenindusega on 92%. Seda tänu kiiremini ja paremini päringutele vastamisele. Hea töö, tiim!

Siin on väljavõte mõnedest kiitustest, mis me hiljaaegu oleme saanud:

Klientide rahulolu klienditoe tiimiga on 92%
Klientide rahulolu klienditoe tiimiga on 92%

Veebruaris liitus meiega Michelle. Michelle vastab investorite ingliskeelsetele küsimustele: aitab alustavaid investoreid ja selgitab Bondora tooteid. Vaata näiteks seda õpetlikku videot 👈 tootevaliku kohta (inglise keeles).

Temmy ja Kristianne ilmselt tutvustust ei vaja. Nemad on olnud meie YouTube’i staarid juba mõnda aega ⭐ Loodetavasti ei pahanda nad, et jagan Sinuga nende rõõmsaid uudiseid ja õnnitlen neid ka avalikult … Palju õnne abiellumise puhul (kumbki eraldi 😁😁)! Soovime terve meeskonna poolt teile ja teie kaasadele toredat kooselu.

Kuid see pole veel kõik. Häid uudiseid on veel! Meie armas kolleeg Kristianne ootab last 🍼 ja läheb peagi emapuhkusele. Oleme tema üle küll väga-väga rõõmsad, kuid kahjuks tähendab see ka seda, et me ei näe teda nüüd mõnda aega kontoris ega iganädalastes videotes. Ent nagu ma alguses mainisin, on see postitus vaid headest uudistest, seega keskendume sellele, et ta tuleb varsti tagasi. Samuti tähendab see uudis, et vajame varsti uut tiimiliiget. Ja see võid olla just Sina! Pane ennast proovile ja kandideeri, kui arvad, et võiksid sellele tööle hästi sobida – ametlikku töökuulutust pole vaja oodata. 👀

Aasta populaarseimad küsimused

Aasta jooksul kerkis päevakorda mitmeid erinevaid teemasid, kuid esimesena tuleb kohe meelde, et küsiti palju, kuidas liigutada raha toodete ja kontode vahel. Selleks, et kliendikogemust paremaks muuta lõimegi vastavalt tagasisidele uue Rahakoti funktsiooni, mis annab Sulle kontost parema ülevaate. Loe Rahakoti kohta lähemalt meie oktoobrikuisest postitusest.

Lisaks saime küsimusi majandusolukorra mõjutuste, osaliste väljamaksete, tunne-oma-klienti vormi uuenduste ja muu kohta. Toon siin all linkidena välja kõik enim küsitud küsimused, nii saad nendega just endale sobival ajal tutvuda:

jaanuar, veebruar, märts, aprill, mai, juuni, juuli, august, september, oktoober, november.

Mida oodata 2021. aastalt?

Kuidas ma ka ei sooviks, ei saa ma veel palju avaldada … Kindlalt võin vaid lubada, et sihime veelgi kõrgemale ja kaugemale ning plaanime luua mitmeid põnevaid funktsionaalsusi ning tooteuuendusi! Tahame Sulle pakkuda veelgi paremat teenindust, sujuvamat kasutajakogemust ning näha veelgi rohkem õnnelikke investoreid. Avaldame peagi rohkem infot, jää ootele!

Peaaegu unustasin! Lahtiolekuajad pühade ajal 🎄

Pühade ajal võib küsimustele vastamine kulgeda tavalisest aeglasemini:

23. detsember – töötame kella 14ni

24. ja 25. detsember – suletud

31. detsember – töötame kella 14ni

1. jaanuar – suletud (tähistame uut aastat)

Ei saa oodata? Leia vastused oma küsimustele meie Klienditoe lehelt.

Täname Sind järjekordse uskumatu aasta eest. Loodetavasti naudid pühi lähedaste seltsis. Kohtumiseni uuel aastal uute suurepäraste teenustega!

Häid pühi!
Häid pühi!